Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
0700 200 22 - Телефон за информация и поръчки

Безплатна доставка до всички села и градове!

Производители

Матраци Bellanotte

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Оценка 4.83 (3 гласа)
Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Матраци Bellanotte - лого

Достатъчно е да споменем Италия и в съзнанието ни изплуват картини, надпреварващи се с времето и изпъстрени с романтичен дух. Красиви пейзажи, елегантни жени, три-хилядна история и архитектура, която се вплита в настоящето, ароматно кафе и неустоима пица, които могат да прелъстят всеки един, докоснал се до тях...

Матраци Bellanotte

Италия....la dolce vita

  - Матраци Bellanotte - марка която носи духа, вдъхновението и доброто качество на италианския дизайн. 
  - Матраци Bellanotte - марка за матраци, произвеждани, по поръчка и съвместно с италиански партньори.

Разгледай матраци Bellanotte тук: https://mattro.net/матраци-bellanotte

Матраци Bellanotte - снимка

Марката Bellanotte предлага колекция, побираща в себе си елегантни конструкции и съвършена композиция, моделите са с луксозно излъчване и очарователна визия. Фирмата представя продукти от висок клас - матраци и възглавници Bellanotte, в които може да се открие съвкупност от класика и стил, традиция и иновации, максимален комфорт и съвременна красота! В матраците се използва плат с чист белгийски лен, който плат е сертифициран от асоциацията на белгийските ленопроизводители. Материалите се рециклират напълно, използва се чист памук, дишаща BodyCare пяна и влакна от 100% естествена дървесна субстанция и пробиотична ActiPro защита за абсолютно здравословен сън! Дизайнерите са съчетали лукс за ценителите на изтънчен интериор и съвременни технологии за постигане на ергономия и здравина. "Как се усеща един матрак, като допир до кожата и тялото, това е магията на съзиданието! Винаги се опитваме да се поставим на мястото на клиента и това е най-важната част от творческия процес. Това е и нашето вдъхновение." Матраци Bellanotte предлага висококачествени продукти в резултат от много продължителни проучвания и тестове. Продуктите и прoтотипите на моделите са разработени от италиански технолози и дизайнери. Оптимизираните производствени процеси, както и най-модерното технологично оборудване, с което разполага компанията позволява гъвкавост и бързина на доставките. Лесната адаптивност към малки и специални поръчки е високоценена от всеки клиент. В основата на успеха и качество стоят непрекъснатото осъвременяване на знанията на пазара и материали, задълбочени изследвания на нови решения и постоянно усъвършенстване на производствените методи.

Pin It

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за нашия бюлетин

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.