Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
0700 200 22 - Телефон за информация и поръчки

Безплатна доставка до всички села и градове!

Покупки на изплащане

Покупка на изплащане

Уважаеми клиенти, 
всички продукти, предлагани от онлайн магазин mattro.net, включително и промоционалните, могат да бъдат закупени на изплащане, към UNICREDIT. За да се възползвате от нашето предложение, ви молим да спазите следната процедура: 

1. Направете поръчка в нашата онлайн система

2. В точка 4 от потвърждаването на вашата поръчка - Плащане, изберете опция Лизинг 

3. След завършване на вашата поръчка, консултант от нашия кредитен отдел ще се свърже с вас по телефона

Условия за поръчка на изплащане 

След като нашите кредитни консултанти се свържат с вас, ще уточните нужните документи, както и стойността на вноските, които се определят от общата сума на закупените продукти. При покупка на лизинг, когато пазаруването е на стойност над 300 лв, лихвата е 0%, на 5 равни вноски. Първата вноска се заплаща, при получаване на продуктите, тогава се подписват и документите по кредита. Времето и начина на плащане на всяка следваща вноска, ще уговорите с кредитните ни консултанти.

Пример: Матрак Green Life - 160 x 200 е на цена от 1087 лв. При получаване на матрака, ще дъжите на куриера 217.40 лв., след което следва да изплатите още четири вноски по 217.40 лв.

*Ако сумата ви е под 300 лева, не се възползвате от промоцията ни за безлихвен кредит. В този случай, може да изчислите вашите вноски ТУК

*Екипът на mattro.net ви моли, преди да предоставите личните си данни, да се запознаете със Съгласието за обработка на лични данни ТУК

Ако имате нужда от помощ, съдействие или допълнителна информация, може да ползвате нашата форма за контакт, или онлайн консултацията, която ще откриете в долния десен ъгъл на сайта mattro.net.

Pin It