МАТРАЦИ на ТОП ЦЕНИ за всички модели и размери от Mattro.net
0700 200 22 - Телефон за информация и поръчки

Безплатна доставка до всички села и градове!

Топ матрак StepIn2Nature

Топ матрак StepIn2Nature
Топ матрак StepIn2Nature
Топ матрак StepIn2Nature - razrez
Цена:
165,00 лв
165,00 лв
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

Топ матрак StepIn2Nature

Матраци StepIn2Nature са изключително впечатляващи, заради иновативната си грижа за човешкото здраве, чрез създаване на продукти за сън с минерали, въздействащи положително върху организма. След навлизане на пазара с матрак StepIn2Nature, производителят набира все по-голяма популярност и разширява продуктовата си гама. Топ матрак StepIn2Nature по нищо не отстъпва на матрака, но е предназначен за потребители, кото желаят да подобрят усещането от стария матрак и съня си. Продуктът е първият на българския пазар топ матрак с минерали. Ядрото на топера се състои от високоеластична пяна и Аква мемори пяна, които са специално обработени с минералите турмалин и зеолит. Първият вид пяна поддържа перфектно мускулните групи, снема напрежението от тях и им помага да си починат оптимално. Аква мемори, от своя страна, е с много по-добри характеристики от обикновената мемори фоам, реагира на по-ниска температура и оформя още по-прецизно извивките на спящия. По този начин, всяка част от тялото се намира в най-удобната за нея позиция и успява да се въстанови максимално. Минералите, с които са обогатени двата вида пяна са с благоприятно действие върху целия организъм. Зеолитът, поради специфичната си структура, подпомага обмяната на веществата, подпомага детоксикацията и реиновацията на клетките. Освен това, подобрява мускулния тонус, пречиства бъбреците и жлъчката, нормализира налягането на кръвта, намалява алергиите, помага срещу безсъние, намалява напрегността. Това са само малка част от положителни свойства на зеолита, и докато той влияе на тялото ни, турмалинът е минарал, който се грижи за ума и чувствата ни. Магическият камък, както е наричан, помага са стабилизиране на психиката, увеличаване на самочувствието, както и на чувството за щастие, състрадание, спокойствие. В същото време, турмалинът разсейва страха и мъката, както и негативната енергия. Топ матрак StepIn2Nature е продукт, който ще ви осигури спокоен, и по -важно, здравословен сън, грижейки се както за физическото, така и за психическото ви благополучие.

Топ матрак StepIn2Nature - разрез

Преимущества на топ матрак StepIn2Nature:

  • Съчетание на два вида пяна - високоелатична и аква мемори

  • Ядро, обогатено с турмалин и зеолит

  • Помага в борбата с безсънието

  • Осигурява перфектната почивка за целия организъм, включително и ума

  • Намалява алергиите и предпазва от здравословни проблеми

  • Верен помощник в детоксикацията на организма

Топ матрак StepIn2Nature се предлага с нова лента на калъфа - в зелен цвят!

Матрак StepIn2Nature - нова лента

Нестандартни размери - по поръчка на клиента. Поръчка на m2 - 107 лв.

Параметри на продукта
6
сантиметра
5
години

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.