МАТРАЦИ на ТОП ЦЕНИ за всички модели и размери от Mattro.net
0700 200 22 - Телефон за информация и поръчки

Безплатна доставка до всички села и градове!

Топ матрак Eucalyptus Fresh

Топ матрак Eucalyptus Fresh
Топ матрак Eucalyptus Fresh
Топ матрак Eucalyptus Fresh - профил
-50%
Цена:
116,00 лв
58,00 лв
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

Топ матрак Eucalyptus Fresh

Фабриката на матраци ТЕД в гр. Пловдив не е просто производствена база. Тя е работно място на специалисти в областта на продуктите за спалня, които непрекъснато правят изследвания и проучвания относно човешките предпочитания. Професионалните технолози експериментират и с различни суровини, докато открият тези с най-добро качество. Именно такива, са евкалиптовите тъкани, вложени в лимитираната серия Eucalyptus. След огромния интерес, който предизвикаха възглавница Eucalyptus Memory и завивка Eucalyptus 4 Season, на пазара е и комфортен топ матрак с подобни свойства. Топ матрак Eucalyptus Fresh е предназначен за ползване с абсолютно всеки стар матрак или диван, като обещава не само да възвърне комфорта, но и да го увеличи многократно. Топ матрак Eucalyptus Fresh е с ядро от профилирана пяна, която има добра еластичност и перфектни свойства. Профилираният полиуретанов слой помага на тялото да заеме възможно най-естествената си позиция, като в същото време се създава ефект, подобен на масаж, за оптимална почивка. Масажният ефект подобрява кръвообращението, подпомага отпускането на мускулатурата и по този начин, гарантира необезпокоявана почивка. Най-добрият материал, вложен в топера е специалния микрофибърен калъф, обогатен с екстракт от евкалипт и прошит с меки влакна за по-добро усещане. Евкалиптът притежава естествени антиалергични и хигроскопични качества, и с тяхна помощ отблъсва всички микроорганизми. Специалната дамакаска осигурява приятна и свежа среда за сън, за да се чувствате още по-отпочинали. Ако се стремите към пълноценна отмора, грабнете топ матрак Eucalyptus Fresh на ниски цени и с безплатна доставка до всяко населено място от онлайн магазин за матраци Mattro.net.

Топ матрак Eucalyptus Fresh - профил

Характеристики на топ матрак Eucalyptus Fresh:

  • Ядро от високоеластична профилирана пяна 
  • Анатомична опора и масажиращ ефект 
  • Микрофибърна дамаска с екстракт от евкалипт
  • Свежа и проветрива среда за сън, без наличие на микроорганизми

Топ матракът се доставя навит на руло!

Топ матрак Eucalyptus Fresh - характеристики

Параметри на продукта
5
сантиметра

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.