МАТРАЦИ на ТОП ЦЕНИ за всички модели и размери от Mattro.net
0700 200 22 - Телефон за информация и поръчки

Безплатна доставка до всички села и градове!

Съвети

Метални подматрачни рамки с НИСКИ ЦЕНИ и Безплатна доставка

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Оценка 5.00 (3 гласа)
Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

 

Метални подматрачни рамки

Метални подматрачни рамки на ниски цени

Подматрачната рамка е аксесоар, който е неизменна част, ако сте се насочили към покупката на двулицев матрак. Тя е задължителна, защото осигурява нужната проветривост на матрака и служи за негова основа. На пазара ще откриете изобилие от дървени и метални подматрачни рамки на различни цени, предлагащи се във всички размери - 72/190, 82/190, 90/200, 100/200, 120/200, 120/190, 144/190, 114/190, 140/200, 160/200, 164/190, 180/200 и всички останали размери по желание на клиента. Металните рамки са предпочитани от клиентите, защото притежават изключително еластични ламели, изработени от качествена букова дървесина, които са идеална опора за използвания матрак. Подходящи са за всички видове матраци без значение от вложените материали - мемори пяна, латекс, покет или бонел пружини. Тяхната гъвкавост осигурява свобода на движенията и стабилна поддръжка за тялото. В онлайн магазин за подматрачни рамки Mattro.net ще откриете модели на водещи марки - ТЕД, матраци MATTRO, подматрачни рамки РосМари, Линия, Латекс ЕКОН и още много други доказани експерти в областта на спалното обзавеждане. Освен това всяка поръчана метална подматрачна рамка без значение от размера пристига до желан адрес с безплатна доставка.

Метални подматрачни рамки с регулиране на твърдостта

При избора на метална подматрачна рамка е добре да знаете дали предпочитате обикновена, стандартна рамка на ниска цена или желаете да вложете повече средства. При по-луксозни модели рамки има опция, която позволява по желание да коригирате степента на твърдост. Освен изборът на твърдост, тези рамки имат и друго предимство - доста по-издръжливи са от обикновените рамки, защото в областта на гърба, където натоварването е по-голямо, ламелите са двойни. При металните модели ще срещнете и подматрачни рамки с крака, които позволяват използването на модела като самостоятелно метално легло или пък да спомагат за допълнителната здравина. Към рамките с метален профил без проблем може да закрепите повдигащ механизъм, благодарение на който може да използвате удобно подматрачното пространство с цел съхранение на вещи - спално бельо, възглавници, одеяла, дрехи и други. Самото повдигане на рамката е по ваша преценка - странично или откъм краката.

Метални подматрачни рамки - безплатна доставка

Метални подматрачни рамки с безплатна доставка

Не забравяйте при покупка на нов двулицев матрак да помислите и за рамката. Тя е също толкова важна, колкото и самият матрак, така че заложете на качествена и удобна рамка, която да удължи неговия живот и да се грижи за здравословната среда за сън. Правилната вентилация на матрака защитава от влага, акари и бактерии. Изберете подматрачна рамка от Mattro.net - онлайн магазин, в който ще откриете предложения на ниски цени, изобилие от размери и подматрачни рамки на промоция. С обаждане на 0700 200 22, както и в онлайн консултацията на сайта може да направите своята заявка или да се консултирате с нашия екип от професионалисти. Ако пък са ви необходими повече рамки, не се колебайте да поискате индивидуална оферта. Най-добрите предложение и безплатната доставка до всички градове и села са гарантирани от нас, а избора оставяме на вас!

Pin It