МАТРАЦИ на ТОП ЦЕНИ за всички модели и размери от Mattro.net
0700 200 22 - Телефон за информация и поръчки

Безплатна доставка до всички села и градове!

Съвети

Качествени дървени подматрачни рамки на ниски цени и с БЕЗПЛАТНА доставка 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Оценка 5.00 (4 гласа)
Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Дървени подматрачни рамки

Търсите си подматрачна рамка, а не знаете за какво точно служи тя? Това е един изключително важен аксесоар, ако сте се насочили към поръчка на двулицев матрак или вече имате такъв. Рамката, освен да подкрепа матрака ви, служи за добрата циркулация и нужната проветривост. Видовете подматрачни рамки, които се предлагат на пазара са дървени или с метален профил, както и такива с крачета, които пък може да използвате като отделно легло. 

Предимства на дървените подматрачни рамки?

Едни от най-разпространените и поръчвани модели са рамките с дървен профил. Те са здрави, лесни за монтиране и много гъвкави и еластични. Предлагат се във всякакви стандартни размери – 82/190; 90/200; 120/190; 160/200 и много други. Винаги, когато купувате рамка, трябва да знаете, че тя трябва да е със същите размери, като тези на матрака. Предимство при дървените рамки е тяхната височина, те са по-високи спрямо моделите с метален профил, като по този начин може да прибавите допълнителна височина на спалнята ви. Рамката с дървен профил може съвсем спокойно да се използва и с повдигащ механизъм, като за целта трябва само да разпробиете профила. В нашият онлайн магазин за качествени ламелни рамки Mattro.net, ще намерите много модели на различни производители – ТЕД, Нани, рамките на матраци Росмари, Mattro, Paradise. Всеки един избран от вас продукт ще ви бъде доставен абсолютно безплатно до всички населени места из страната. 
 
Разгледйте всички модели подматрачни рамки тук: https://mattro.net/подматрачни-рамки
 Дървени подматрачни рамки - телефон за поръчки

Най-поръчваните подматрачни рамки 

Дървена подматрачна рамка Wellness 810 – модел на ТЕД, който е уникален по рода си. Рамката е съставена от интересни елементи, които са под формата на цветя, чрез тях вие може да регулирате твърдостта на цялата рамка. 
 
Дървена подматрачна рамка Flex – дървената рамка е на матраци Росмари, които са еталон за здрави и качествени рамки. Тя е съставена от повече на брой ламели, като в областта на гърба и кръста може да регулирате нейната твърдост с помощта на плъзгачи. Гаранцията на рамката е цели 4 години.
Дървени подматрачни рамки - безплатна доставка

Дървени рамки в онлайн магазин Mattro.net  с безплатна доставка

 
Осигурете си удобство и комбинирайте вашият двулицев матрак с качествена дървена подматрачна рамка. Чрез нашият онлайн магазин вие може да се сдобиете с подходящата рамка, която да подобри качествата на матрака ви и получите съня, който заслужавате.
Pin It