МАТРАЦИ на ТОП ЦЕНИ за всички модели и размери от Mattro.net
0700 200 22 - Телефон за информация и поръчки

Безплатна доставка до всички села и градове!

Съвети

Топ матраци с мемори пяна на НЕВЕРОЯТНИ цени в Mattro.net

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Оценка 4.90 (5 гласа)
Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Топ матраци от мемори пяна

Топ матрак – избор, за който няма да съжалявате!

Стигнал ли е моментът, в който някога удобният ви матрак, вече не е толкова комфортен и ви причинява дискомфорт и болки? А често ли заспивате на твърдия диван пред телевизора? В случай, че нямате достатъчно средства да замените матрака си с нов или искате да подобрите усещането на дивана ви, то най-удачният избор е да се насочите към топер. Според своите лични изисквания за твърдост, може да направите избор от различни материали, използвани за направата на топера. Видовете, които са най-популярни, са полиуретанова и високоеластична пяна, топ матраци от мемори пяна, както и такива изцяло от латекс. Всеки един вид предлага различно усещане, мекота и удобство за спящия, но сега ще обсъдим случая, в който избираме най-доброто, а именно топ матрак с мемори пяна.

Топ матрак Silver Memory

Предимствата, които имат моделите топ матраци от мемори пяна

Термочувствителната мемори пяна е един от най-използваните и харесвани материали в изработката не само на стандартни матраци, а и на топери и дори възглавниците. Нейните неоспорими качества са изключителната мекота, която предлага и невероятният комфорт. Тя реагира при допир с вашето тяло и заема формата ви, създавайки усещане за топлина и уют. Производителите много често комбинират моделите топ матраци от мемори пяна и с друг вид материал, като по този начин създават две страни с различно усещане, от които вие може да избирате по-комфортната за вас. В тези случаи, страната с memory foam е препоръчително да се използва в зимните месеци и там усещането е една идея по-меко. Ако пък сте любители на по-мекото усещане при сън, то може да си закупите и модел топ матрак, който е изцяло от мемори пяна. В последните години страхотен хит са и продуктите топ матраци с мемори пяна, които имат добавени гел капсули с охлаждащ ефект. Те пък са идеален избор за хората, които не понасят летните жеги и търсят спасение от тях. В нашия електронен магазин Mattro.net, ще срещнете топ матраци от мемори пяна на разнообразни брандове – топ матраци НАНИ, Mattro, топ матраци ТЕД, Парадайс и много други.

Кои са най-често предпочитаните топ матраци с мемори пяна?

Топ матрак от мемори пяна Silver Memory на ТЕД – модел, комбиниращ две различни по вид пяна и твърдост – мемори и полиуретанова пяна. Калъф с пришит цип и сребърни влакна, които са със силно изразени антибактериални характеристики.

Топ матрак Nova отново на матраци ТЕД – мекота и удивително удобство, постигнати от изцяло аква мемори пяна ядро.

Топ матрак НАНИ Мармара – отново с различни видове пяна, като съотношението при този модел е 4 см мемори пяна и 2 см полиуретанова.

Топ матрак CoolSense Memory Gel на българският бранд Парадайс – изключителен модел, който е с мемори гел пяна, в която има охлаждащи капсули, подходящи за летния сезон. Това е един от иновационните модели топ матраци с мемори пяна.

Топ матрак от мемори пяна Green Life на матраци Mattro – отново комбиниращ memory foam и полиуретан с невероятна дамаска от белгийски текстил.

Топ матраци с мемори пяна - безплатна доставка

Вземете топ матрак от мемори пяна в онлайн магазин Mattro.net на достъпна цена и безплатна доставка

Погрижете се за вашето здраве, удобство, комфорт и пълноценен сън. Купете на удивително добри цени топ матрак с мемори пяна от нашия онлайн магазин Mattro.net. Ние ще ви го доставим абсолютно безплатно до посочен от вас адрес и в най-кратък срок. Промоциите ни се обновяват ежемесечно, а чрез тях може да се сдобиете с желания топ матрак с мемори пяна на повече от изгодна цена.

Pin It