МАТРАЦИ на ТОП ЦЕНИ за всички модели и размери от Mattro.net
0700 200 22 - Телефон за информация и поръчки

Безплатна доставка до всички села и градове!

Съвети

Походни легла за къмпинг

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Оценка 5.00 (8 гласа)
Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Кое е най-подходящото походно легло за къмпинг?

Ако сте любители на дългите разходки в гората и на къмпинга, със сигурност искате да спите добре след дългия и уморителен ден. Това е напълно възможно с правилния избор на походно легло.

Походно легло

Предимства на походното легло:

Главното предимство на този тип легла е, че не лягате направо на земята. В случай, че теренът е скалист походното легло ще ви осигури много по-голям комфорт и спокоен сън. Другият плюс на походните легла е свързан със вашето здраве. Всички знаем, че земята изстива през нощта и спеейки директно на нея, може да се разболеете. Благодарение на походното легло, това няма да е така.

Разгледайте различни модели походни легла тук: https://mattro.net/походни-легла

Къде се използват походните легла?

Походните легла са чудесен избор за всеки един тип пътуване. Подходящи са също и за по-дълги разходки, като базови лагери, където излишното тегло и натоварване не е препоръчително. Ако търсите подходящото походно легло, трябва да обърнете внимание на следните неща: комфорт, тегло и компактност. Най-удобните легла обикновено са по-тежки и не се препоръчва пренасянето им на дълги разстояния. Нека разгледаме по-подробно най-важните неща за походното легло.

1. Изработка

Модерните походни легла се изработват от единичен слой полиестер или найлон, което прави почистването много по-лесно. Изработката на обикновените легла се състои от памучен плат, който спомага за по-голямо удобство.

2. Комфорт и подкрепа

Има два начина за изработка на походни легла - от текстил и/или пружинна система. И двата материала ще ви осигурят подкрепа на тялото и комфорт по време на сън.

Походно легло

3. Тегло

Рамката на походните легла се изработва от алуминиев материал, който е изключително издръжлив на натоварвания.

4. Компактност

Всички походи легла се изработват, по възможно най-компактния начин, за да може да се транспортира по-лесно от потребителите. Най-компактните модели са за палатка, в която могат да спят до двама човека. Всички походни легла са сгъваеми и могат да се пренасят много лесно.

5. Подходящите матраци за походно легло

Походящият модел матрак за походно легло е с височина около 8 см. В повечето случай, голяма част от походните легла се предлагат комбинирани с матраци, изработени от полиуретанова пяна за по-голям комфорт.

Походни легла - снимка

След като прочетохте препоръките ни за подходящото походно легло, вече може да направите своя избор. Разгледайте предложенията ни в онлайн магазин за матраци и аксесоари за сън Mattro.net.

Pin It

Прочети още

10 ползи от добрия сън

Как се чувстваш когато се събуждаш, казва много за съня, който си имал и за това колко ще бъдеш активен през идния ден. Даваме ви 10 причини защо трябва да спим добре, и как това ще ни…
Продължава..

Матраци във Велико Търново с -60% намаление и Безплатна доставка

Велико Търново е един от най-красивите български градове. Ако сте жител на града, хотелиер или студент, сме сигурни, че имате по-важни и интересни ежедневни дейности от разходки по магазини…
Продължава..

Колекция детски матраци ТЕД

Спокойният и качествен сън е изключително важен за правилния растеж на децата. Продуктите за сън, които имат досег до вашето мъниче трябва да са много внимателно подбрани, с гарантирано…
Продължава..

Екологични матраци и възглавници

Cънят e cинoним нa мoзъчнa и физичecĸa пoчивĸa и e ocнoвeн изтoчниĸ нa eнepгия пpeз цeлия дeн. Xopaтa cпят cpeднo eднa тpeтa oт живoтa cи, ĸoeтo e 8 чaca нa дeн, 56 чaca в ceдмицaтa, 240…
Продължава..

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.