МАТРАЦИ на ТОП ЦЕНИ за всички модели и размери от Mattro.net
0700 200 22 - Телефон за информация и поръчки

Безплатна доставка до всички села и градове!

Съвети

Матраци Парадайс с уникални продукти на пазара

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Оценка 4.93 (7 гласа)
Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Нова колекция матраци Парадайс

Матраци Парадайс са българска фирма, специализирана в създаването на здравословни и безкрайно комфортни матраци, спални, възглавници и други артикули за отличен сън. Производителят залага на комбинация от традиционни и иновативни похвати, като се старае резултатът да задоволи всеки потребител, дори и тези, с най-много изисквания.  Това е причината, периодично матраци Paradise да ни радват с нови модели с характеристики, отговарящи на най-актуалните тенденции.

Разгледай еднолицеви матраци Парадайс на достъпни цени
Виж тук

Матраци Парадайс - нови модели

Кои са новите модели матраци Парадайс

Матрак Ametyst

Най-луксозното ново предложение на фирмата е матрак Ametyst, който изумява не само изтънчена визия, но и с несравними характеристики и с безупречна изработка. Ядрото на модела е диференцирано в седем различни зони, всяка от тях умело поддържаща индивидуална част от тялото. Резултатът е почивка в поза, подходяща за индивидуалния комфорт на спящия, без усилие за напасване, което води до сън без напрежение в зоните с най-голям натиск. За допълнително преразпределение на тежестта и за независими опорни точки между различните зони на тялото, се грижат специално опакованите поотделно покет пружини. Специалната HR пяна, вложена в сърцевината спомага за пълното снемане на напрежението от гръбначната област. От едната страна на матрак Ametyst е добавена мемори пяна, която запомня формите на тялото и задържа топлината, затова е по-подходяща за зимния период. Моделът разполага с много висококачествена плетена дамаска, която се докосва нежно до кожата и не предизвиква алергии. 

Разгледай пълно описание на матрак Ametyst
Виж тук

Матрак Ametyst

Матрак Laguna 

Матрак Laguna е модел без пружини, който ще постави тялото ви в правилната поза, за да не се събуждате с болежки по тялото или неприятни схващания. Сърцевината е изградена от недеформируема HD пяна, с висока еластичност, която оказва перфектна подкрепа на цялото тяло, което цени да осигури необезпокояван сън на спящия. От двете страни на матрак Лагуна са поставени слоеве от високоеластична пяна със специален профил, оказващ масажиращо действие на тялото и подобряващ кръвообръщението. Дамаската е от качествен текстил, специално обработен срещу поява на бактерии и задържане на влага. 

Матрак Laguna

Матрак Laguna Memory

Матрак Laguna Memory е подобрена версия на матрак Laguna. В сърцевина, матраци Парадайс отново залагат на издръжлива HD полиуретанова пяна, която с лекота разпределея тежестта на спящия по цялата си площ. В резултат, вие си почивате спокойно, а матракът върши работата си много по-дълго във времето. С покупката на този модел получавате две различни усещания, благодарение на различните материали вложени от двете страни - високоеластична пяна за снемане на напрежението от едната, и чувствителна мемори пяна за пълно отпускане от другата. 

Матрак Laguna Memory

Разгледай всички модели двулицеви матраци Парадайс
Виж тук

Матрак Perla Memory 

Матрак Perla Memory се предлага в два варианта - еднолицев и двулицев. Те са с подобно ядро, но при еднолицевия има вградена подматрачна рамка, осигуряваща добра вентилация на сърцевината. При двулицеви модел има нужда от допълнително закупуване на рамка със същата цел. Вътрешността на модела се изгражда от полиуретанова пяна, подкрепяща всяка част от тялото, особено онези, с по-голям натиск. За пълно снемане на напрежението помага допълнително добавената мемори пяна, която следва извивките на спящия, осигурявайки комфортна среда за релаксация. Дамаските на двата варианта са екологични, нежни на допир, без да предизвикват алергични реакции и обриви. 

Матрак Perla Memory

Матрак Viscolex

Матрак Viscolex е един от най-харесваните матраци Парадайс. Той е двулицев матрак, без наличие на пружини, който се характеризира с издръжливост на материалите и оптимална опора за цялото тяло. В сърцевина, матрак Висколекс е с еластична HD пяна, неподлежаща на деформация. За оптимална мекота, от едната страна на модела е заложена термоактивна мемори пяна с високо качество. Дамаската на матрака е плетена и осигурява сигурна защита срещу бактерии.

Матрак Viscolex

Детски матрак Сънчо

Сред новите попълнения на матраци Парадайс има изненада и за най-малките - детски матрак Сънчо. Моделът е създаден с грижа към най-малките и с внимание към техните специфични особености, по време на развитието им. Затова, в детския матрак са вложени изцяло ЕКО материали, които да не дразнят нежната бебешка кожа и да осигуряват стопроцентова защита срещу влага и бактерии. Ядрото е от еластична ND пяна, която успява да накара детето да заеме най-правилната позиция за сън и едновременно с това да осигури свободни движения, за да предпази от схващане и болка. Матрак Сънчо е с интересен детски десен, който ще превърне съня в удоволствие за всяко мъниче. 

Разгледай пълно описание на детски матрак Сънчо
Виж тук

Детски матрак Сънчо

Със своята нова колекция матраци Парадайс отново дават сериозна заявка за първото място в сърцето на българския потребител! Всички техни модели, можете да поръчате за 10 секунди в онлайн магазин Mattro.net на най-достъпните цени на пазара! Ние ще доставим вашата поръчка в най-кратък срок и напълно безплатно до абсолютно всяко населено място в България!

Pin It

Прочети още

Акарите в матраците - как да ги премахнем?

Акарите са миниатюрни буболечки, приличащи на малки паячета, криещи се в зоната ви на комфорт, т.е. в леглото ви у дома. Те сериозно застрашават вашето здраве, причинявайки проблеми като…
Продължава..

История на матраците

Много често ползваме предмети в своето ежедневие, без дори да се замислим откъде произхождат и от преди колко години служат на човечеството. Такa приемаме и матраците, без да осъзнаваме, че…
Продължава..

Топ матраци за легла ТЕД

Матраци ТЕД са добре познати сред потребителите като лидер в производството на продукти за съня, доказал се през годините с високо качество, достъпни цени и модерни технологии. Колекцията…
Продължава..

Матраци с размери 164 х 186 с ЕВТИНИ цени и БЕЗПЛАТНА доставка

Има много критерии, според които да се спрете на конкретен модел матрак, и макар удобството да е от първостепенно значение, то не е единственото, по което да съдите. Ако разполагате с…
Продължава..

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.