Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
0700 200 22 - Телефон за информация и поръчки

Безплатна доставка до всички села и градове!


Матрак My Cashmere

Матрак My Cashmere
Матрак My Cashmere
Матрак My Cashmere
Матрак My Cashmere - дамаска
Матрак My Cashmere - покет пружини
Матрак My Cashmere
Подарък Възглавница Мемори Пух:
- за матрак с ширина до 120 см - 1 бр.
- за матрак с ширина над 120 см - 2 бр.
-60%
Цена от:
665,00 лв
266,00 лв
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

Подарък възглавница Мемори пух

Матрак My Cashmere

Матраци ТЕД са всеизвестни със своята непрестанна грижа за перфектната отмора на вашия организъм. Производителят не жали нито сили, нито средства в името на вашето щастливо ежедневие. Поредна изненада от тях е страхотният модел двулицев матрак My Cashmere, в чийто състав са съчетани по перфектен начин няколко различни технологии, които комбинират свойтвата си, за да прекарвате нощите си в нежна мекота и безкраен комфорт. Ядрото на матрака се състои от любимата на потребителя мултипокет пружини със страхотната честота от 500 бр. на кв.м. Това означава, че в единичен размер матрак има приблизително 900 пружинки, а в двоен размер - около 1600. Гъстотата на пружинките създава по-голяма ортопедичност, както и седем различни зони на комфорт, всяка съобразена със специфичните нужди на съответната част на тялото.

Матрак My Cashmere - покет пружини

За по-голямо удобство и от двете страни на модела е вложена високоеластична пяна, която се нежно поддържа личните извивки на всяко тяло. Двете страни на матрак My Cashmere са с различно усещане, поради добавената от едната страна мемори пяна в дамаската. Тя може да се ползва през зимата, за създаване на максимум удобство, или според личните ви предпочитания. Изненадата в този модел е луксозната дамаска със съдържание на висококачествени кашмирани нишки. Кашмирът е всеизвестен със своите отлични характеристики, които придобива и дамаската на матрак My Cashmere.

►►Разгледайте възглавница Мемори Пух

 

Матрак My Cashmire - разрез

 

Текстилът създава много нежно усещане, антибактериален е и не задържа влага. Най-важното му предимство е, че успешно запазва собствената телесна температура на спящия - предпазва както от студ, така и от прегряване. За разлика от всички лимитирани модели на матраци ТЕД, модел My Cashmere се предлага в най-търсените стандартни размери, на уникални, достъпни за всеки потребител, цени. Ако търсите разнообразно удобство, нежно докосване, което няма да ощети семейния бюджет, заложете на матрак My Cashmere.

Предимства на матрак My Cashmere:

  • Сърцевина от мултипокет пружини - 500 бр. на кв.м
  • Високоеластична пяна и от двете страни
  • Омекотяваща мемори пяна в дамаската от едната страна
  • Уникален текстил с кашмирени нишки
  • Антиалергична, терморегулираща дамаска
  • Не задържа влага

Матрак My Cashmire - характеристики

Параметри на продукта
20
сантиметра
8
години