Подарък при покупка на матрак от mattro.net

Спално бельо

Сортирай по

Промоция спално бельо

Промоции на спално бельо

Идеята за изграждането на перфектния дизайн за вашата спалня винаги трябва да се върти около принципите на удобството и ненатрапчивата красота. По този начин стаята не само функционално ще изпълни основните си свойства, но и винаги ще ви предразполага към почивка и здравословен сън. А освен качествени и евтини матраци, сред необходимите аксесоари за сън, които ще повлияят на идеалната спалня, разбира се, сериозно и значимо място заема спалното бельо. Ние от MATTRO.NET разполагаме с богата колекция от модели и дизайни спално бельо, но сме особено пристрастни към висококачественото спално бельо от Матраци ТЕД. Матраци ТЕД доказаха лидерските си позиции не само в областта на съвременните български евтини матраци, но и в останалите не по-малко важни за пълноценната отмора аксесоари за сън: включително и първокласното спално бельо.

Спално бельо на НИСКИ цени

Ние от MATTRO.NET имаме удоволствието да ви кажем добрата новина, че в момента при нас тече кампания за промоции на спално бельо. Тук ще намерите спално бельо ТЕД на ниски и достъпни цени, а също така и със специални намаления и отстъпки. Вижте повече и по-подробна информация за спално бельо от Матраци ТЕД.
Матраци ТЕД разполагат с първокласно спално бельо от 100% фин памучен плат. Той е избран със специална цел и мисия, а именно да не дразни кожата, а също така и за да предаде съвършена мекота и комфорт на вашия сън и този на скъпите ви близки. Спалните комплекти са противоалергични и се перат в пералня на 40°, тоест с право можем да кажем, че поддръжката им е лесна. Наред с това, не пренебрегвайте и красотата на дизайните. Спално бельо от матраци ТЕД е идеалният начин да освежите скучната си спалня, да промените визията й, но в същото време и да направите първите  крачки в изграждането й като стая за отмора, за сладки сънища, за приказни моменти, които да споделите с половинката си. Десените и цветовете са много разнообразни и всеки един от вас спокойно и лесно би намерил подходящото спално бельо за себе си, без да прави никакви компромиси с личния си вкус и предпочитания. Основното предназначение на спалния комплект е да предостави комфортен сън, но също така и да придаде стилен завършек на нашата спалня. Тези две основни функции са гениално и отлично изпълнени с всеки модел спално бельо ТЕД. Затова не се колебайте, а се свържете с нас, за да получите повече информация за нашата промоция или директно елате, за да ни посетите и да си напазарувате прекрасно спално бельо ТЕД на евтини и ниски цени!

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за нашия бюлетин

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.