Помощен филтър

Походни легла

Сортирай по

Походни легла - снимка

Походни легла

Походните легла са неизменна част от обзавеждането на хотели, мотели, къщи за гости, хижи, бунгала. Също така са почти задължителна част от къмпинг оборудването. Могат да бъдат с дървена или метална конструкция. Повърхността на леглото е или от текстилно платно, прихванато към конструкцията посредством пружинки, или от дървени ламели от варен бук. Леглата са много практични при лагеруване, използват се също в много от военно-хуманитарните мисии на армията при бедствия и осигуряване на подслон на бедстващи хора. Голяма част от производителите на походни легла ги комплектоват с матраци, чието ядро е от пружини или пенополиуретанова пяна. По този начин походното легло се превръща в едно много комфортно и удобно за спане легло. В повечето случаи походните легла се изработват с размер 80 х 190.

Походни легла - Plain

Най-практичното при походните легла е, че се сгъват и по този начин са удобни за пренасяне и транспортиране при пътуване. Някои от походните легла са снабдени с колелца за по-лесното им преместване в отделните помещения на сградата или терена, на който ще бъдат използвани.

Цените на походните легла се определят изцяло от изработката и вложените материали в него, дали ще бъде обикновенно тръбно походно легло с текстилно платно или масивно легло с дървени ламели и матрак върхо него цените на походните легла вариарат от 40 лв. до към 250 лв.

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.