Подарък при покупка на матрак от mattro.net

Походни легла

Сортирай по

Походни легла - снимка

Походни легла на промоционални цени

Походните легла са неизменна част от обзавеждането на хотели, мотели, къщи за гости, хижи, бунгала. Също така са почти задължителна част от къмпинг оборудването. Могат да бъдат с дървена или метална конструкция. Повърхността на леглото е или от текстилно платно, прихванато към конструкцията посредством пружинки, или от дървени ламели от варен бук. Леглата са много практични при лагеруване, използват се също в много от военно-хуманитарните мисии на армията при бедствия и осигуряване на подслон на бедстващи хора. Голяма част от производителите на походни легла ги комплектоват с матраци, чието ядро е от пружини или пенополиуретанова пяна. По този начин походното легло се превръща в едно много комфортно и удобно за спане легло. В повечето случаи походните легла се изработват с размер 80 х 190.

Походни легла - Plain

Най-практичното при походните легла е, че се сгъват и по този начин са удобни за пренасяне и транспортиране при пътуване. Някои от походните легла са снабдени с колелца за по-лесното им преместване в отделните помещения на сградата или терена, на който ще бъдат използвани.

Цените на походните легла се определят изцяло от изработката и вложените материали в него, дали ще бъде обикновенно тръбно походно легло с текстилно платно или масивно легло с дървени ламели и матрак върхо него цените на походните легла вариарат от 40 лв. до към 250 лв.

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за нашия бюлетин

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.