Походни легла

Сортирай по

Походни легла - снимка

Походни легла на промоционални цени

Походните легла са неизменна част от обзавеждането на хотели, мотели, къщи за гости, хижи, бунгала. Също така са почти задължителна част от къмпинг оборудването. Могат да бъдат с дървена или метална конструкция. Повърхността на леглото е или от текстилно платно, прихванато към конструкцията посредством пружинки, или от дървени ламели от варен бук. Леглата са много практични при лагеруване, използват се също в много от военно-хуманитарните мисии на армията при бедствия и осигуряване на подслон на бедстващи хора. Голяма част от производителите на походни легла ги комплектоват с матраци, чието ядро е от пружини или пенополиуретанова пяна. По този начин походното легло се превръща в едно много комфортно и удобно за спане легло. В повечето случаи походните легла се изработват с размер 80 х 190.

Походни легла - Plain

Най-практичното при походните легла е, че се сгъват и по този начин са удобни за пренасяне и транспортиране при пътуване. Някои от походните легла са снабдени с колелца за по-лесното им преместване в отделните помещения на сградата или терена, на който ще бъдат използвани.

Цените на походните легла се определят изцяло от изработката и вложените материали в него, дали ще бъде обикновенно тръбно походно легло с текстилно платно или масивно легло с дървени ламели и матрак върхо него цените на походните легла вариарат от 40 лв. до към 250 лв.