Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
Матрак Lider
Матрак Lider
Матрак Lider - разрез
Матрак Lider - дамаска
Матрак Lider - дамаска
-30%

Матрак Lider

558,60 лв
ЦЕНА ОТ:
798,00 лв
В наличност
Купи
* Натиснете върху "избери размер" по-горе, за да видите всички размери. Цената ще се промени автоматично при избора на друг размер.
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

Матрак Lider - Парадайс

Искате да се закупите нов и удобен матрак, но се затруднявате с големия избор от модели? Матрак Lider е двулицев модел - част от богатата и разнообразна колекция 2019 на матраци Paradise. Несъмнено този модел е истински лидер в портфолиото на производителя, поради внушителната си височина и красивата и изискана визия. Сърцевината на матрак Lider е съставена от специална 7 - зонова покет система с напълно индивидуално опаковани пружинки, които осигуряват цялостна опора и правилна позиция на гръбначния стълб.

Матрак Lider - разрез

От едната страна на матрака, производителят е заложил на познатата за всички термочувствителна Memory foam, която изключително прецизно следва извивките на тялото и създава меко и релаксиращо усещане на спящия. От другата страна на модела е разположена висококачествена еластична пяна, която предоставя малко по-твърдо и ортопедично усещане. Така изработен, матрак Lider предоставя на клиентите две страни с различна степен на твърдост и усещане. Цялостната визия на модела се постига благодарение на специалния текстил, който е обработен антибактериално и антиакарно и създава свежа и напълно здравословна среда за сън. Не на последно място моделът се откроява и с уникална височина - 30 см, което е показател за матрак от най-висок клас. Доверете се на професионалистите матраци Парадайс и матрак Lider и си подарете истински релаксиращ сън и пълноценна почивка. Поръчайте сега от онлайн магазин за спални продукти Mattro.net.

Матрак Lider - характеристики

 

Предимства на двулицев матрак Lider:

  • 7 - зонова покет система
  • Мемори пяна - от едната страна на матрака
  • Високоеластична пяна - едностранно разположена
  • Две страни с различно усещане
  • Висококачествен текстил
  • Антибактериален
Параметри на продукта
30
сантиметра
20
години

ИНТЕРШОП ООД

office@mattro.net
0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 032 815 979

Доставка и връщане:

Всички продукти изложени в онлайн магазин Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!

14 дни право на връщане.

Намерете ни в

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign