МАТРАЦИ на ТОП ЦЕНИ за всички модели и размери от Mattro.net
0700 200 22 - Телефон за информация и поръчки

Безплатна доставка до всички села и градове!

Матрак Lavender Duo

Двулицев матрак Lavender Duo
Двулицев матрак Lavender Duo
Двулицев матрак Lavender Duo - разрез
-60%
Цена:
548,00 лв
219,20 лв
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

Промоцията на матрака е валидна до 21.01.2019 г.!
Поръчай матрак Lavender Duo с ►►60% отстъпка◄◄ сега!

Матрак Lavender Duo 

Ароматите лекуват, възбуждат и успокояват. Тъканта съдържа нано капсули, които позволяват ароматът да се задържи по-дълго. Калъфът, напоен с този парфюм, излъчва деликатен аромат на лавандула, който се задържа дълго. Ароматите възвръщат общото равновесие на организма, нормализират психическото състояние, поддържат концентрацията, самочувствието и работоспособността. Лавандуловият мирис освобождава от стрес и психично натоварване и съдейства за пълно отпускане и релаксация.

Разгледай еднолицев матрак Lavender Duo
Виж тук

Милващо усещане, подсилено от пяната със запомнящ ефект мемори. Великолепна поддръжка на тялото, благодарение на двата самостоятелни пакета индивидуално пакетирани микропружинки. История От векове хората използват свежа лавандула, за да се освободят от безпокойството, да намалят стреса и да се насладят на спокоен сън. Древните гърци и римляни високо ценили лавандулата заради ароматичните и очистващи свойства, добавяли я във вани за премахване на умората (оттук и името lavare – лат. мия се). Лавандулата и нейните препарати се прилагали за борба с паразитните болести - за да се защитят от епидемии, патрициите се натривали с масло и опушвали въздуха с лавандула. В народната медицина лавандулата се използва като профилактично средство при мускулни болки и зъбобол.

Разгледай топ матрак Лавандула с отстъпка от - 30%
Виж тук

Традицията да се ароматизира спалното бельо се губи във вековете. В началото на века във Франция поставяли лавандула в кошовете за пране и шкафовете, за да ароматизират спалното бельо и да прогонят насекомите. Лавандулата, дива или култивирана, е източник на етерично масло, признато в цял свят и широко използвано в парфюмерия, фармацевтична промишленост и за ароматерапия.

Предимства на матрак Lavender Duo:

 • Покет пружини с височина 8 см. се изпозлват само и единствено при високия клас матраци.
 • Слой от Мемори пяна 2.5 см, която реагира на топлината, отделяна от тялото и заема формата на неговите извивки. Тази материя е леко инертна – тя оказва известно съпротивление при натиск, след което нежно обгръща лежащото тяло.
 • Специално конструираната покет пружинна система с 8 см. височина и намален обем позволяват комбинацията й с полиуретаново ядро с висока плътност и доказани физико химически характериститик.
 • Тъканта съдържа нано капсули, които позволяват аромата да се задържи по - дълго. Калъфът, напоен с този парфюм, излъчва деликатен аромат на лавандула, който се задържа по дълго.
 • Ароматите възвръщат общото равновесие на организма, нормализират психическото състояние, поддържат концентрацията, самочувствието и работоспособноста.
 • Лавандуловият мирис освобождава от стрес и психично натоварване и съдейства за пълно отпускане и релаксация.
 • Великолепна поддръжка на тялото, благодарение на комбинацията от различни пластове и материали.

Матрак Lavender Duo - разрез

Използвани материали за изработката на матрак Lavender Duo:

 1. Висококачествен текстил.
 2. Двупластова вата/памук и полиестер.
 3. Нетъкан текстил Spunbond.
 4. Пружинен пакет Микро покет.
 5. Полиуретан.
 6. Мемори пяна.


Параметри на продукта
20
сантиметра
10
години

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.