Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
Матрак aiRaiR Latex
Матрак aiRaiR Latex
Матрак aiRaiR Latex - дамаска
Матрак aiRaiR Latex - профилиране
Матрак aiRaiR Latex - гъвкавост
Подарък Възглавница Латекс Релакс:
- за матрак с ширина до 120 см - 1 бр.
- за матрак с ширина над 120 см - 2 бр.
-15%

Матрак aiRaiR Latex

843,20 лв
ЦЕНА ОТ:
992,00 лв
В наличност
Купи
* Натиснете върху "избери размер" по-горе, за да видите всички размери. Цената ще се промени автоматично при избора на друг размер.
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

 

aiRaiR Latex - лого

Матрак aiRaiR Latex от Латекс ЕКОН

Матрак, чието ядро е специално разработено след изследвания, целящи по-висока еластичност, по-добра вентилация и по-висок комфорт.

Двулицев матрак aiRaiR Latex на матраци Латекс ЕКОН представлява моноблокова структура, изградена чрез система от вертикални канали, които действат независимо един от друг: отделните части на тялото се подкрепят от различни по размер канали, като осигуряват уникално чувство за релаксация. Вертикалните отвори генерират непрекъсната проветривост, контролирайки влажността и топлината на тялото. Матракът aiRaiR е изключително подходящ за двама спящи. Движенията, в която и да е от половините на матрака, не предизвиква движения в другата половина, независимо от движенията на партньора ви.

Матрак Air Air Latex - зони на комфорт

Използвани материали при изработката на матрак aiRaiR Latex:

1. Ядро: произведено от 100% пенолатекс, височина на ядрото 18 см

2. 7 комфортни зони

3. Външен калъф - високачествен белгийски текстил

4. Вътрешен калъф - 100% естествен памук, вата, 100% полиестер

5. Двоен цип - за по-лесно сваляне и почистване

Матрак Air Air Latex - дамаска

Предимства на матрак aiRaiR Latex:

1.  Aнтибактериален калъф със сребърни йони - Външният калъф на матракът aiRaiR Latex е изработен от белгийски текстил, обработен с уникална по рода си антибактериална нано технология - Argentano ™.

2. Ортопедичен - Обособените 7 зони, които са специално произведени с различни твърдости, създават равномерна ортопедична опора за гръбначния стълб.

3. Изключително проветрив - Eдинственият пенолатексов матрак с отвори, минаващи през цялото ядро. Осигурявайки непрекъснат въздушен поток през матрака, те осигуряват необходимата проветривост и не позволяват задържането на влага.

4.  Двустранно гъвкав - Притежава изключителна еластичност при сгъване и в двете посоки. Това се дължи на прорезите, които преминават по цялата му ширина и дължина. Благодарение на тях сгъването и разгъването на матрака е много по-лесно.

5.  Независими опорни точки - Благодарение на повърхностните канали, се формира повърхност с прекъсната структура. Това възпрепятства предаването на движения по матрака, като осигурява оптимална и индивидуална подкрепа дори и при двама спящи с различно тегло. Желаното спокойствие на съня ви е осигурено, тъй като движенията на партньора ви остават само в неговата половина от матрака.

6.  Комфортен - aiR aiR матракът плътно следва естествените извивки на тялото, а благодарение на специалните полусфери предоставя недостижим комфорт.

Матрак aiRaiR Latex - гъвкавост

 Нестандартни размери - по поръчка на клиента (след запитване).

Параметри на продукта
20
сантиметра
10
години

ИНТЕРШОП ООД

office@mattro.net
0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 032 815 979

Доставка и връщане:

Всички продукти изложени в онлайн магазин Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!

14 дни право на връщане.

Намерете ни в

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign