Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
Матрак Латекс COMBO
Матрак Латекс COMBO
Матрак Латекс COMBO - слой cool gel
Матрак Латекс COMBO - слой латекс
Матрак Латекс COMBO - слой мемори
Матрак Латекс COMBO - дамаска
Подарък Възглавница Латекс Релакс:
- за матрак с ширина до 120 см - 1 бр.
- за матрак с ширина над 120 см - 2 бр.
-15%

Матрак Латекс COMBO

860,20 лв
ЦЕНА ОТ:
1012,00 лв
В наличност
Купи
* Натиснете върху избери размер по-горе, за да видите всички размери. Цената ще се промени автоматично при избора на друг размер.
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

Двулицев матрак Латекс COMBO

Матраци Латекс ЕКОН са признати първенци в производството на латексови матраци и продукти за сън, съобразени изцяло с мнението на потребителите и стандартите за качество. Матрак Латекс COMBO е иновативен продукт, изработен по най-новите технологии и с най-качествените материали. Моделът е с 18 см ядро от пенолатекс, с обособени седем зони на удобство. Латексът се характеризира с висока степен на еластичност, което осигурява свободни движения на тялото и по-дълъг живот на ядрото. За оптимална проветривост на сърцевината и перфектна поддръжка на тялото, е добавена 1 см кокосова вложка. Така създаден, матрак Латекс COMBO е перфектен избор за потребители с проблеми в областта на гърба и кръста, както и на такива, с алергии и кожни проблеми. Горният слой на матрака е шестсантиметров топ матрак със сърцевина по избор - слой от натурален латекс, мемори пяна или cool gel. Топ матракът от натурален латекс е със седемзонов профил, което създава масажиращ ефект и подобрява кръвообращението. Освен това, естественият материал е изключително проветрив и не позволява образуването на бактерии. Мемори слоят е изработен от мемори пяна с висока плътност - мемори латекс. Материалът е термоактивен, което означава, че се влияе от температурата на тялото и го описва перфектно, като осигурява екстра комфорт. Третият вариант за горния слой на матрак е специална латексна пяна (Латекс GEL), съчетана със специални COOL GEL капсули, които регулират температурата, абсорбирайки и освобождавайки топлината на тялото. Матрак Латекс COMBO е със страхотната височина от 26 см, характерна само за моделите от висок клас и осигуряваща още по-голям комфорт. Моделът притежава вътрешен калъф от памучно трико и външен калъф с цип, с цвят по избор. Освен всички предимства, матрак Латекс Combo Може да изработен и в твърдост F (висока степен на твърдост), което го прави идеален избор за любителите на по-твърдите модели матраци.

►►Разгледайте цени на матрак Латекс Combo, за твърдост (F)

Матрак Латекс COMBO - дамаска

Характеристики на матрак Латекс COMBO:

  • 18 см профилиран пенолатекс - ортопедичност и анатомичност

  • 1 см кокосова вложка на дъното - отлична влагоабсорбация

  • Антиалергичен, антиаларен, антибактериален, антистатичен

  • Горен слой под формата на 6 см топ матрак, с пълнеж по избор

  • Иновативни материали и гарантирано качество

  • Избор на цвят на калъфа

Матрак Латекс COMBO - ядро

Нестандартни размери - по поръчка на клиента (след запитване).

Параметри на продукта
26
сантиметра
10
години

ИНТЕРШОП ООД

office@mattro.net
0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 032 815 979

Доставка и връщане:

Всички продукти изложени в онлайн магазин Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!

14 дни право на връщане.

Намерете ни в

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign