Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
0700 200 22 - Телефон за информация и поръчки

Безплатна доставка до всички села и градове!


Матрак Кокос Стандарт (20 см)

Матрак Кокос Стандарт (20 см)
Матрак Кокос Стандарт (20 см)
Матрак Кокос Стандарт (20 см) - ядро
Цена от:
312,00 лв
312,00 лв
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

Матрак Кокос Стандарт (20 см)

Матраци Латекс ЕКОН се стремят към създаване на екологични продукти, осигуряващи максимална релаксация на всеки клиент. С грижа за по-здравословна почивка, производителят предлага двулицев матрак Кокос Стандарт. Ядрото на матрака е съчетание от еластичността на пенолатекса и здравината на кокоса. В слоевете от пенолатекс са вложени микроскопични каналчета, които осигуряват перфектно проветряване, като по този начин сърцевината се предпазва от вредни влияния. Два кокосови слоя, състоящи се от кокосови влакна, гарантират по-високата степен на твърдост и отличната опора на цялото тяло. Кокосът е перфектен влагоабсорбатор и предпазва от образуване на мухъл. Калъфът е несваляем, изработен от висококачествен немски текстил. Съставен е от жакард и памук, в съотношение 60:40. С перфектните си характеристики, матрак Кокос Стандарт е отлично решение за всички потребители.

Състав на матрак Кокос Стандарт:

  • 3 пласта класически пенолатекс в ядрото

  • 2 кокосови вложки по 1 см.

  • 7 зони на комфорт

  • Качествен калъф от жакард - 60% и памук - 40%

  • Капитонаж от полиестерна вата на дамаската

  • Обработен антибактериално и антиакарно

Матрак Кокос Стандарт - разрез

Преимущества на матрак Кокос Стандарт (20 см):

1. Ортопедичност - Стабилната опора по цялата дължина на гръбнака, се обуславя от седемте комфортни зони и естествената здравина на кокоса.
2. Анатомичност - Гъвкавостта на латекса създава условия за нежно поддържане на мускулната система и подпомагане тяхната оптимална релаксация.
3. Еластичност - Свойството на латекса бързо да възвръща първоначалната си форма, след оказан натиск, осигурява дълъг експлоатационен срок на матрака.
4. Проветривост - Благодарение на множеството каналчета в структурата на пенолатекса, матракът се проветрява непрекъснато.
5. 100% Латекс - Модел Стандарт Кокос е перфектно решение за любителите на непружинни матраци.
6. Здравословна среда - Комбинацията от проветривост и перфектна влагоабсорбация осигуряват 100% хигиенична среда.
7. Изолиращ - Моделът не е с лятна и зимна страна, но благодарение на латекса, се осигурява топлина през студените месеци и се създава охлаждащ ефект през летните.
8. Екологичност - Матракът доказано не съдържа вредни химически вещества или лепила. За този модел, производителят притежава сертификат, издаден от европейски специалисти

Нестандартни размери - по поръчка на клиента (след запитване).

Параметри на продукта
20
сантиметра
10
години