Матрак Алое Вера 20 см Латекс Екон | двулицев | Mattro.net
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
Матрак Алое Вера 20 см, твърдост М
Матрак Алое Вера 20 см, твърдост М
Матрак Алое Вера 20 см, твърдост М - разрез
Матрак Алое Вера 20 см, твърдост М - латекс
Матрак Алое Вера 20 см, твърдост М - дамаска
Матрак Алое Вера 20 см, твърдост М - зони на комфорт

Матрак Алое Вера 20 см, твърдост М

642,00 лв
В наличност
Купи
* Натиснете върху избери размер по-горе, за да видите всички размери. Цената ще се промени автоматично при избора на друг размер.
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

Двулицев матрак Алое Вера 20 см, твърдост М

Ако сте почитатели на латексовите продукти за сън, със сигурност добре познавате българската марка за матраци - Матраци Латекс ЕКОН. Производителят създава еднолицеви и двулицеви матраци, подматрачни рамки и детски матраци от качествен латекс, чиито естествени алкални свойства гарантират защита срещу акари и вредни бактерии. Матрак Алое Вера е иновативно попълнение към тяхната колеция матраци, който се предлага в три различни височини. Моделът има 100% латексова сърцевина, която предлага 7 зони на комфорт, поддържащи по различен начин всяка част на тялото, в зависимост от нейните индивидуални нужди. Това гарантира почивка за всяка зона на тялото, без напрежение. Чрез обособените по цялата дължина вертикални отвори, проникването на свеж въздух във вътрешността е лесно.

 

►►Разгледайте цени на матрак Алое Вера 20 см, за твърдости (F) и (SF)

 

 

Матрак Алое Вера 20 см, твърдост М

Дизайнът на матрака е изчистен, с луксозен външен калъф, чиито цип улеснява почистването и спазването на хигиена в спалнята. За изработката му производителите са заложили на немски текстил от висок клас, съставен от 60% полиестер и 40% вискоза. Матрак Алое Вера 20 см, твърдост М е снабден и с вътрешен калъф от нетъкан текстил (100% полиестер). Матраци Латекс ЕКОН са помислили и за хората с чувствителна и деликатна кожа. Специално за тях и за всички онези, които водят здравословен начин на живот, са създали продукт с дамаска от Алое Вера, която не дразни кожата, а напротив - предпазва я от поява на бъдещи алергии. Средната степен на твърдост е прекрасен избор за всички потребители с тегло до 90 кг. Ако вашите изисквания за перфектния матрак са да бъде ортопедичен, анатомичен и екологичен, то матрак Алое Вера 20 см е точно за вас, а цената определено ще ви впечатли.

Матрак Алое Вера 20 см, твърдост М - разрез

Характеристики на матрак Алое Вера 20 см, твърдост М:

  • Латексова сърцевина със седем обособени зони на комфорт
  • Дишащи вертикални канали по цялата дължина на ядрото
  • Вътрешен калъф
  • Външен калъф с цип (60% полиестер и 40% вискоза)
  • Твърдост М - средна
  • Екологичен
  • Ортопедичен и анатомичен

Матрак Алое Вера 20 см, твърдост М - латекс

Нестандартни размери - по поръчка на клиентa (след запитване).

Параметри на продукта
20
сантиметра
10
години