Mattro.net - МАТРАЦИ на ТОП ЦЕНИ за Всички Модели и Размери
0700 200 22 - Телефон за информация и поръчки

Завивка Eucalyptus 4 Seasons

Завивка Eucalypt 4 Seasons
Завивка Eucalypt 4 Seasons
Завивка Eucalypt 4 Seasons - дамаска
-50%
Цена:
79,98 лв
39,99 лв
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

Завивка Eucalyptus 4 Seasons

Омръзна ли ви да купувате нови аксесоари за спалня всеки сезон и да се чудите къде да ги приберете, след като сте ги ползвали? Производител номер 1 на матраци и продукти за комфортен сън - матраци ТЕД ви спестява този проблем, със създаването на уникална завивка, която може да се ползва през всички сезони - завивка Eucalyptus 4 Seasons. Завивката се състои от две завивки - лятна и зимна, които се свързват чрез тик-так копчета, за да ви осигурят топлина и уют през най-студените нощи. Лятната завивка е с пълнеж силиконизирани влакна - 150 гр на кв.м и е подходящата за топлите месеци. През есента и зимата може да разчитате на зимната част, чиито пълнеж е 240 гр. на кв.м. Дамаската на завивка Eucalyptus 4 Seasons е от микрофибър, обогатен с екстракт от евкалипт. Растението е познато със своите благоприятни свойства, сред които подпомагане зарастването на рани и борбата срещу обриви и алергични реакции. Смята се, че евкалиптът помага срещу болки по цялото тяло. Небезизвестен е и свежият аромат на растението, който създава ароматерапевтична среда и подпомага пълното успокояване на ума и тялото. Със страхотната завивка Eucalyptus 4 Seasons можете да спите, или просто да си почивате, без да ви безпокои студеното време или неприятни алергии. Доверете се на професионалистите в областта на вълшебния сън и заложете на завивка Eucalyptus 4 Seasons!

Завивка Eucalypt 4 Seasons

Преимущества на завивка Eucalyptus 4 Seasons:

  • Състои се от лятна и зимна завивка 
  • Съединяват се лесно с тик-так копчета 
  • Подходяща за всички сезони 
  • Микрофибърна дамаска, третирана с евкалип
  • Хипоалергична и противобактериална
  • Ароматерапевтична

Нашите партньори и марки

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

ИНТЕРШОП ЕООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2017 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.