Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
0700 200 22 - Телефон за информация и поръчки

Безплатна доставка до всички села и градове!

Подарък при покупка на матрак от mattro.net

Възглавница Eucalyptus Memory

Възглавница Eucalyptus Memory
Възглавница Eucalyptus Memory
Възглавница Eucalyptus Memory - ядро
-45%
Цена от:
87,98 лв
48,39 лв
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

Възглавница Eucalyptus Memory

За да сте успешни в ежедневието, и като цяло в живота си, е нужно да имате енергия и да се чувствате добре, което лесно се постига, ако сте взели своята доза необезпокояван и релаксиращ сън. А точно за това се грижат от матраци ТЕД в последните двадесет години. Производителят номер 1 на продукти за сън продължава да ни радва с иновативни матраци, подматрачни системи, спални, възглавници и изобщо всичко онова, което ще подпомогне отличната почивка на нашия организъм. Възглавница Eucalyptus Memory също е създадена с тази мисъл, като в нея са използвани висококачествени, екологични материали. Ядрото на модела се състои от 100% мемори пяна, специално перфорирана, за да се проветрява лесно и да не задържа влага, акари и други вредители. Мемори пяната е всеизвестна със своите терморегулиращи свойства, тя лесно променя формата си, спрямо извивките на тялото, което означава, че възглавница Eucalyptus Memory ще последва точно извивките на врата и раменете ви, за да им създаде удобна позиция и да ги предпази от схващания и болка. Освен това, пяната в ядрото е с екстракт от евкалипт, създаващ свежо и приятно усещане. Възглавница Eucalyptus Memory е обвит с качествен текстил, който също е третиран с екстракт от евкалипт. Растението е познато от векове като мощен антисептик, който освен че се бори срещу всякакви вредители, успокоява кожата и дори намалява чувството на болка. Нещо повече - свежият аромат на евкалипта има успокояващо действие и върху ума и тялото, като помага за намаляването на физическата и психическата умора, тонизирането на организма и подобряване на настроението. Всички тези свойства са предадени и на възглавница Eucalyptus Memory, така че, тя се превръща във верен съюзник в борбата с умората и пренатоварването.

Възглавница Eucalyptus Memory - ядро

Предимства на възглавница Eucalyptus Memory:

  • 100% мемори пяна в ядрото
  • Специална перфорация за отлична вентилация
  • Снема напрежението във врата и раменете
  • Екстракт от евкалипт в ядрото и дамаската
  • Мощен антисептичен ефект 
  • Успокоява кожата 
  • Ароматерапевтично действие 
  • Тонизира организма

Размери на възглавница Eucalyptus Memory - 60 x 40 x 12 см.

Параметри на продукта
12
сантиметра

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за нашия бюлетин

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.