Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
0700 200 22 - Телефон за информация и поръчки

Безплатна доставка до всички села и градове!


Възглавница Bamboo

Възглавница Bamboo
Възглавница Bamboo
Възглавница Bamboo - пълнеж
Възглавница Bamboo - опаковка
Възглавница Bamboo - мрежа
Оценка за продукта: Все още не е гласувано
Цена от:
39,00 лв
39,00 лв

*Натиснете върху "избери размер" по-горе, за да видите всички размери. Цената ще се промени автоматично при избора на друг размер.

Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

Възглавница Bamboo

Възглавницата е продукт, от който всеки от нас се нуждае за още по-качествен и по-ползотворен сън. И тъй като всеки потребител има различни предпочитания откъм твърдостта и височината на ползвания модел, матраци Росмари създадоха иновативния модел възглавница Bamboo, чиято височина може наистина лесно да бъде регулирана, чрез изваждане на част от пълнежа. Възглавницата е в каповидна форма, с височина 12 см в краищата и 18 см в най-високата си част. Състои от еластични сфери от синтетични нановлакна, които позволяват лесно напасване на главата и раменете към  възглавницата и същевременно дават възможност за постоянен приток на въздух и проветрение.

Възглавница Bamboo - пълнеж

Възглавница Bamboo е с хигроскопичен калъф с бамбукови нишки, оборудван с 3Д мрежа, подсилваща вентилацията на ядрото.  Калъфът на възглавницата е снабден с цип, чрез който се извършва регулацията на пълнежа и поддръжката на дамаската. Ако се стремите към пълноценен, необезпокояван сън, насочете се към възглавница Bamboo, която ви предлагаме на супер цена и с напълно безплатна доставка до всички села и градове от интернет магазин за спални аксесоари Mattro.net. 

Възглавница Bamboo - мрежа

Предимства на възглавница Bamboo:

  • Сърцевина от синтетични нановлакна 
  • Осиугурява пълноценна опора и комфорт
  • Възможност за регулиране на височината 
  • Хигроскопична дамаска с бамбукови нишки
  • Калъф с 3Д дишаща лента и цип

Размери на възглавница Bamboo - 59 х 34 см.

Параметри на продукта