Хотелски комплект/Легло и спалня с матрак | Тед
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
Хотелски комплект ТЕД
Хотелски комплект ТЕД
Хотелски комплект ТЕД - основа
Хотелски комплект ТЕД - матрак Awa
Хотелски комплект ТЕД - матрак Awa - разрез

Хотелски комплект/Легло и спалня с матрак

403,20 лв
В наличност
Купи
* Натиснете върху избери размер по-горе, за да видите всички размери. Цената ще се промени автоматично при избора на друг размер.
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

Хотелски комплект

Качественото легло, в съчетание с комфортен матрак са първото нещо, което всеки потребител ще запомни от почивката си в хотел или вила. С това са наясно професионалистите от матраци ТЕД, които се грижат не само за комфорта на потребителя, но и за успеха на хотелиерите чрез своя Хотелски комплект. В него са вложени висококачествени продукти, които гарантирано ще осигурят пълноценен сън. Основата е изградена от висококачествен дървен материл и се характериризира със стабилност и здравина. Тапицирана е с текстилна дамаска в светъл цвят. Базата се характеризира с висока степен на издръжливост на различни по степен и продължителност натоварвания, което гарантира дълъг експлоатационен период. Сърцевината на хотелското легло е максимално проветрива и по този начин то е предпазено от поява и развитие на акари, прах, мухъл и други вредни влияния.

Хотелски комплект - основа

В комплекта е включен двулицев матрак Pro bonel, който бързо набра популярност и се превърна в един от най-търсените продукти на ТЕД БЕД. Ядрото на модела се състои от пружинен пакет Бонел, който от дълги години е сред най-предпочитаните материали в производството на матраци, поради различните си предимства. Матрак Pro bonel предлага средна степен на твърдост, което е гаранция, че ще се превърне в любимец на всички гости на вашия хотел. Освен това, моделът оказва необходимата подкрепа на гръбначния стълб, снема напрежението от цялото тяло, и помага на спящия да се събуди напълно отпочинал, без схващания, болки или други оплаквания. Дамаската на матрака е напълно противоалергична, така че, той да може да се ползва дори и от хора с кожни и дихателни проблеми. В съчетание, двата продукта подсилват качествата си и са гаранция, че потребителите ще имат страхотна почивка, а хотелиерите - много доволни гости!

Хотелски комплект ТЕД - матрак

Предимства на основата:

  • Дървена конструкция с много високо качество
  • Тапицирана с текстилна дамаска в светъл цвят
  • Проветривост и гарантирана липса на акари и вредители
  • Подсилва всички качества на матрака
  • Височина на основата: 20 см
  • Височина на крачетата: 5 см

Хотелски комплект - основа

Предимства на матрака:

  • Ядро от здрави Бонел пружини
  • Слой полиретанова пяна екстра комфорт
  • Антибактериална дамаска
  • Средна степен на твърдост

Хотелски комплект - матрак Awa - разрез

Обща височина на комплекта: 44 см. Гаранция: 5 години.

Параметри на продукта
44
сантиметра
5
години