Топ матраци с -75% НАМАЛЕНИЕ и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net

Топ матраци с -75% намаление

Топ матраци на промоция

Топ матраци с -75% намаление

В последно време топ матраците стават все по търсен артикул, за това и на пазара се предлагат все повече нови и различни модели топ матраци. Производители като матраци Mattro, Тед, Латекс ЕКОН, Магнифлекс, Paradise и много други, изработват моделите си, като изцяло се съобразяват с изискванията на своите клиенти. Обикновено топ матраците се изработват с височина от 3 см до 9 см. Също така се изработват както във всички стандартни размери, така и в нестандартни. Топ матраците са бюджетен вариант и са лесно решение, ако в момента нямате възможност да закупите нов матрак.

Топ матраци - различни модели:

 

Топ матраците могат да бъдат изработени със 100% ядро от мемори пяна, латекс, пенополиуретанова пяна и много други материали, които ще подобрят качеството на съня ви. Предпочитани са и моделите със сваляем калъф, тъй като това ви осигурява по-лесна поддръжка. Матраци Mattro предлагат здравословни модели топ матраци с калъфи с различни аромати и дамаски обработени с Алое Вера, които са обработени антимикробно.

Промоции на топ матраци:

 

В онлайн магазина ни Mattro.net се предлагат всички познати модели топ матраци на намаления на до -75%. Всеки месец производителите подготвят различни намаления с които да зарадват своите потребители. Освен това, ние ви предлагаме и безплатна доставка до всички големи градове, като Пловдив, София, Велико Търново, Бургас, Стара Загора, Плевен, Русе, но и до всички села.