Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
0700 200 22 - Телефон за информация и поръчки

Безплатна доставка до всички села и градове!


Супер сет TV STAR

Супер сет TV STAR - матрак
Супер сет TV STAR - матрак
Супер сет TV STAR - матрак
Супер сет TV STAR - възглавница
Супер сет TV STAR - дамаска
-50%
Цена от:
439,67 лв
219,84 лв
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

Продуктът не е наличен. Разгледай налични модели на матраци ТЕД с до 60% намаление тук: https://mattro.net/матраци-с-намаление-до-60%

Супер сет TV STAR

Ако вие сте от хората, имащи интензивно ежедневие, в което непрекъснато тичат по задачи или спортуват активно, то вие се нуждаете и от интензивна почивка, която да помага на организма ви да се тонизира и освежава през цялата нощ. Специално за вас българска марка номер 1 за матраци и аксеосари за съня - матраци ТЕД - създаде несравнимия с нищо на пазара Супер сет TV STAR. Комплектът съдържа уникален ортопедичен матрак, страхотна, анатомична мемори възглавница и препарат за почистване на матраци с мощна формула. Матракът, включен в сета, е с наименование матрак Active Plus и в него българската фирма влага дългогодишните си познания и опит, за да предложи на потребителя несравним продукт.

Супер сет TV STAR - зони на комфорт

Моделът е с ядро от покет пружинки, обособени в седем зони на комфорт и предлагащи повече от 500 опорни точки на кв.м. Покет системата гарантира оптимална поддръжка на гръбнака, кръста и раменете през цялата нощ, а също и събуждане без схващания и болки. Текстилът на матрак Актив Плюс е преминал специална обработка, за да поема излишната влага и да пречи на образуването на акари и други вредни влияния. Възглавница Active Plus, добавена в сета, е уникален модел, който ще осигури най-добрата опора за вашите врат и глава, като в същото време ще ги предпази от изпотяване и схващане. Сърцевината на възглавницата се състои от термоактивна мемори пяна, с чиято помощ ще застанете в най-удобната за вас поза. За оптимално поемане на натиска и облекчение на напрежението се грижи специалната й анатомична форма.

Супер сет TV STAR - дамаска

Моделът е обвит със същия Active Plus текстил като матрака, който не задържа влага и вредители. В комбинация двата продукта ви осигуряват непрекъсната почивка през нощта и пълно въстановяване на организма, за да ви подготви за активното ви ежедневия по най-добрия начин. Към тях матраци ТЕД добавят и единствения по рода си препарат за почистване на матраци. Продуктът е с иновативна и ефективна формула, която спестява много време, заради специалната технология на използване. Препаратът действа чрез напръскване и обиране с кърпа - без изплакване. Лесно почиства упорити и на пръв поглед трудни за премахване петна от всякакъв вид. Ако сте хора с интензивно ежедневие, спестете време и енергия със страхотния Супер сет TV STAR.

 

 Матрак Active Plus - разрез

Характеристики на матрак Active Plus:

 • Покет пружинна система, с 500 опорни точки на кв.м

 • Седем зони на комфорт, предназначени за различните части на тялото

 • Ортопедична и здравословна опора, снемане на напрежението

 • Антистатичен Active Plus текстил с антибактериална обработка

 • Височина: 15 см

Супер Сет TV STAR - характеристики

Характеристики на възглавница Active Plus:

 • Анатомична форма за комфортно и здравословно спане

 • Мемори пяна за поемане на всяка извивка

 • Отнемане на натрупаното напрежение

 • Размери: 49 х 32 см

Супер Сет TV STAR - възглавница

Супер сет TV STAR - възглавница характеристики

Характеристика на Препарат за почистване на матраци:

 • Лека, но ефективна формула, щадяща тъканите

 • Лесен за употреба - без изплакване

 • Бързо ви отървава от упоритите петна

 • Опаковка със спрей дозатор - 180 мл.

Супер сет TV STAR - препарат