МАТРАЦИ на ТОП ЦЕНИ за всички модели и размери от Mattro.net
0700 200 22 - Телефон за информация и поръчки

Безплатна доставка до всички села и градове!

Матрак Ретро Покет Мемори

Матрак Ретро Покет Мемори
Матрак Ретро Покет Мемори
Матрак Ретро Покет Мемори
Матрак Ретро Покет Мемори - разрез
-50%
Цена:
454,00 лв
227,00 лв
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

 

Промоцията на матрака е валидна до 21.01.2019 г.!
Поръчай матрак Ретро Покет Мемори с ►►50% отстъпка◄◄ сега!

Матрак Ретро Покет Мемори

Матраци MATTRO са сравнително нова, но вече добре позната и предпочитана марка за матраци - еднолицеви и двулицеви, както и други първокачествени аксесоари за спалня. След главозамайващия успех на двулицев матрак Ретро Мемори, производителят създаде подобен модел, специално за любителите на пружинни матраци. Матрак Ретро Покет Мемори съчетава различни материали, които взаимно се допълват, с цел да ви осигурят необезпокояван сън и максимално отпускане на цялото тяло. Във вътрешността на модела са заложени актуалните покет пружини, които осигуряват специална опора на всяка част от тялото. Всяка пружинка от системата е обвита самостоятелно в джобче от нетъкан текстил и по този начин реагира индивидуално на натиска, който и се оказва. Така всяка част от тялото се разполага в комфортна позиция, без да се напряга. Освен това, покет системата е подходяща за споделяне от двойки, поради огромния брой независими опорни точки, които създава. Специалната структура на покет пружините позволяват непрекъснат приток на въздух, което е изключително полезно за цялото ядро. Едностранно в ядрото на матрак Ретро Покет Мемори е разположена високотехнологичната HR пяна, чиято характерна черта е високата степен на еластичност. Материалът придава допълнително комфортно усещане на матрака и съдейства за пълното отпускане на мускулатурата. От противоположната страна е разположен термочувствителния материал мемори пяна, който намира приложение във все повече продукти. Харесва се от потребителите, благодарение на страхотната способност да копира точно индивидуалните извивки на всяко тяло, и така изпитваният комфорт по време на сън е несравним! Матрак Ретро Покет Мемори прави впечатление със смайващата си дамаска с ретро мотиви, която ще зарадва и най-върлите привърженици на винтидж вълната. Калъфът ще ви впечатли не само с визия, а и със страхотното усещане, което оставя при допир. Специалният текстил не запарва и ще бъде ваш пръв помощник в борбата срещу изпотяването. Това е така, благодарение на трите материала, от които е съставен - сатен, памук и полиестер. Ако сте любители на пружинните матраци и ретро мотивите, вашият матрак се нарича Ретро Покет Мемори!

Разгледай матрак Ретро Мемори БЕЗ ПРУЖИНИ
Виж тук

 Матрак Ретро Покет Мемори - разрез

Преимущества на матрак Ретро Покет Мемори:

  • Покет пружинна система в основата на матрака
  • Терморегулираща мемори пяна - 2 см
  • HR (високоеластична пяна) - HR3225
  • Страхотен калъф с ретро мотиви
  • Мека дамаска от сатен, памук, полиестер
  • Проветривост и антибактериалност

Матрак Ретро Покет Мемори - дамаска

Нестандартни размери - по поръчка на клиента (след запитване).

Параметри на продукта
22
сантиметра
8
години

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.