МАТРАЦИ + ПОДАРЪК РАМКА

Сортирай по
Подарък подматрачна рамка и възглавници:
- за матрак с ширина до 120 см - рамка и 1 бр. възглавница
- за матрак с ширина над 120 см - рамка и 2 бр. възглавници
Матрак Матера
640,00 лв
Подматрачна рамка Линия (с размер като на поръчания матрак)
Двулицев матрак Мемолатеко
499,00 лв
Подматрачна рамка Линия (с размер като на поръчания матрак)
Двулицев матрак Мемо
299,00 лв
Подматрачна рамка Линия (с размер като на поръчания матрак)
Матрак Мемолатеко лукс
599,00 лв
Подматрачна рамка Линия (с размер като на поръчания матрак)
Двулицев матрак Трифлекс
599,00 лв
Подарък подматрачна рамка и възглавници:
- за матрак с ширина до 120 см - рамка и 1 бр. възглавница
- за матрак с ширина над 120 см - рамка и 2 бр. възглавници
Матрак Florencia - цип
399,00 лв
-10%
Подматрачна рамка Комфорт (с размер като на поръчания матрак)
Матрак Луксор
278,10 лв
309,00 лв
Подматрачна рамка Комфорт (с размер като на поръчания матрак)
Матрак Стейси
328,00 лв

Матраци с подарък подматрачна рамка

Матраци + Подарък рамка – промоция, на която не можеш да устоиш!

Магазин MATTRO.NET ви предизвиква със страхотна промоция, на която просто няма как да устоиш! Купи матрак на любимия си производител от онлайн магазина на най-големия дистрибутор на матраци у нас, MATTRO.NET, и като подарък ще получиш и промоционална подматрачна рамка. В комплект, двата аксесоара за сън ще ви осигурят максимум комфорт, гарантирано удобство и приятна почивка през нощта – за духа и тялото, за вас и вашата половинка. Както знаете, с подматрачна рамка, всички матраци стават още по-стабилни и устойчиви, като прилягат ефикасно и практично по дължината и извивките на гръбначния стълб, с което намалява болките в ставите и ви предпазва от деформации и хроничен дискомфорт в областта на костите или мускулите. MATTRO.NET мисли за вашето здраве и екипът на магазина е настроен доста щедро към специалните оферти напоследък, така че възползвайте се, докато е време и вземете своя подарък подматрачна рамка с модел на ваш любим производител на матраци. Ето кои са марките, на които заложихме в нашата специална промоция за здравословен и пълноценен сън: матраци Тед, матраци ПАРАДАЙС на промоция, матраци ЛатексЕКО, промоционални матраци ВИКИ, матраци Resta, матраци MATTRO.

Към кои матраци подаряваме подматрачна рамка?

Матраци Тед с подматрачна рамка! Матраци Тед са сред най-предпочитаната българска марка не само за матраци, а изобщо. Пловдивската фирма е доказала вече огромния си потенциал в иновативния подход към пресъздаване на класически и сертифицирани технологии за добър сън с най-новите революционни техники за подобряване качеството на вашата почивка. В комбинация с промоционална подматрачна рамка, матраци Тед са гаранция за спокоен и ободряващ ви на сутринта сън!

Матраци ПАРАДАЙС с подматрачна рамка е оферта, която също не трябва да подминаване. Матраци ПАРАДАЙС на промоция са се доказали като едни от най-добрите матраци на световно ниво не само заради прецизния избор на материи в своето производство, но и защото от фирмата залагат на богатото разнообразие на дизайни според ортопедичните и здравословни нужди на клиентите от всякаква възраст, предпочитания и вкусове.

Матраци ЛатексЕКО с подматрачна рамка, както сигурно се досещате, е нашата мини еко оферта на страхотно ниска цена и е създадена от любов към екологично чистите материи и безопасното съвременно производство на стоки за дома. Не пропускайте матраци ЛатексЕКО на промоция – те са сигурен вариант за спокоен и комфортен сън у дома или във вашата хотелска база.

Матраци ВИКИ с подматрачна рамка пристига като глътка свеж въздух в дилемата ви кои матраци са най-добрите. Матраци ВИКИ отдавна доказаха безупречната си изработка и винаги пристигат с гаранция за оригинален произход и възможност за подмяна в случай на здравословна или ортопедична непоносимост към формата и моделите им.

Матраци Resta с подматрачна рамка е промоция за хората с особени изисквания към високото качество и безпроблемното заспиване!

Матраци MATTRO с промоционална подматрачна рамка е последната ни, но много специална промоция – фирмената ни тайна за здравословен сън с усещане за лекота още с първото докосване на тялото до тази фина изработка!

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.