Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net

МАТРАЦИ + ПОДАРЪК РАМКА

-15%
Двулицев матрак Nord Star - outlet
1576,75 лв
1855,00 лв

Матраци с подарък подматрачна рамка

Матраци + Подарък рамка – промоция, на която не можеш да устоиш!

Магазин MATTRO.NET ви предизвиква със страхотна промоция, на която просто няма как да устоиш! Купи матрак на любимия си производител от онлайн магазина на най-големия дистрибутор на матраци у нас, MATTRO.NET, и като подарък ще получиш и промоционална подматрачна рамка. В комплект, двата аксесоара за сън ще ви осигурят максимум комфорт, гарантирано удобство и приятна почивка през нощта – за духа и тялото, за вас и вашата половинка. Както знаете, с подматрачна рамка, всички матраци стават още по-стабилни и устойчиви, като прилягат ефикасно и практично по дължината и извивките на гръбначния стълб, с което намалява болките в ставите и ви предпазва от деформации и хроничен дискомфорт в областта на костите или мускулите. MATTRO.NET мисли за вашето здраве и екипът на магазина е настроен доста щедро към специалните оферти напоследък, така че възползвайте се, докато е време и вземете своя подарък подматрачна рамка с модел на ваш любим производител на матраци. Ето кои са марките, на които заложихме в нашата специална промоция за здравословен и пълноценен сън: матраци Тед, матраци ПАРАДАЙС на промоция, матраци ЛатексЕКО, промоционални матраци ВИКИ, матраци Resta, матраци MATTRO.

Към кои матраци подаряваме подматрачна рамка?

Матраци Тед с подматрачна рамка! Матраци Тед са сред най-предпочитаната българска марка не само за матраци, а изобщо. Пловдивската фирма е доказала вече огромния си потенциал в иновативния подход към пресъздаване на класически и сертифицирани технологии за добър сън с най-новите революционни техники за подобряване качеството на вашата почивка. В комбинация с промоционална подматрачна рамка, матраци Тед са гаранция за спокоен и ободряващ ви на сутринта сън!

Матраци ПАРАДАЙС с подматрачна рамка е оферта, която също не трябва да подминаване. Матраци ПАРАДАЙС на промоция са се доказали като едни от най-добрите матраци на световно ниво не само заради прецизния избор на материи в своето производство, но и защото от фирмата залагат на богатото разнообразие на дизайни според ортопедичните и здравословни нужди на клиентите от всякаква възраст, предпочитания и вкусове.

Матраци ЛатексЕКО с подматрачна рамка, както сигурно се досещате, е нашата мини еко оферта на страхотно ниска цена и е създадена от любов към екологично чистите материи и безопасното съвременно производство на стоки за дома. Не пропускайте матраци ЛатексЕКО на промоция – те са сигурен вариант за спокоен и комфортен сън у дома или във вашата хотелска база.

Матраци ВИКИ с подматрачна рамка пристига като глътка свеж въздух в дилемата ви кои матраци са най-добрите. Матраци ВИКИ отдавна доказаха безупречната си изработка и винаги пристигат с гаранция за оригинален произход и възможност за подмяна в случай на здравословна или ортопедична непоносимост към формата и моделите им.

Матраци Resta с подматрачна рамка е промоция за хората с особени изисквания към високото качество и безпроблемното заспиване!

Матраци MATTRO с промоционална подматрачна рамка е последната ни, но много специална промоция – фирмената ни тайна за здравословен сън с усещане за лекота още с първото докосване на тялото до тази фина изработка!

ИНТЕРШОП ООД

office@mattro.net
0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 032 815 979

Доставка и връщане:

Всички продукти изложени в онлайн магазин Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!

14 дни право на връщане.

Намерете ни в

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign