Помощен филтър

Матраци НАНИ - OUTLET

Сортирай по

Разпродажба на матраци и топ матраци НАНИ - OUTLET

Матраци НАНИ - OUTLET

Матраци НАНИ са най-популярният производител на еднолицеви и двулицеви матраци за националния пазар. Високото качество на всички матраци, топ матраци, легла и спални, аксесоари с годините убеждават потребителите, че родното производство е на високо ниво. Високо квалифицираните технолози и специалистите, работещи в тясно сътрудничество и използвайки нови технологии в производството, създават все по-иновативни, по-комфортни и модерни продукти. Непрекъснатите подобрения на материалите и визията на матраците и топ матраците пораждат по-голям уют и удобство за почитателите на матраци Нани.

Тъй като в началото на 2018 год. българският производител промени и модернизира визията на голяма част от моделите си, се организира страхотен OUTLET с огромни, реални отстъпки за топ продуктите. Най-големите късметлии от вас имат възможност да си закупят от нашия онлайн магазин Mattro.net чисто нови, висококачествени и неразопаковани матраци и топ матраци с намаление до 45%, но със стара визия. Грабнете до -  45% отстъпка на най-продаваните матраци и топ матраци НАНИ с безплатна доставка от нашия онлайн магазин Mattro.net.

OUTLET на матраци с марка НАНИ с отстъпки до - 45%

Outlet на матраци НАНИ

Матрак Майорка - двулицев - 45%

Непружинен двулицев модел от ниския ценови клас с допълнителни 45% отстъпка. Еластичната и плътна пяна, от която е направено ядрото на матрака осигурява заемане на естествена позиция на гърба и раменете. Снабден с цип, памучен калъф за по-голямо удобство.

Матрак Лаго - двулицев - 45%

Модел с две лица, изработен със няколко слоя полиуретанова пяна, различаващи се по плътност и добавен луксозен слой термоадаптивна мемори пяна - 4 см. Матрак Лаго е от висок клас с петнайсетгодишна гаранция. Памучният калъф е оборудван с цип, който ви улеснява максимално при поддръжката на добра чистота.

Матрак Бермуда - двулицев - 45%

Уникален двулицев модел, който е от среден ценови клас с впечатляващата отстъпка от 45%. Ядрото на модела е без пружини, съставено от редуващи се слоеве пяна на водна основа. Зонираната сърцевина на матрака спомага за максималното проветрение. Този модел също притежава калъф с цип от висококачествен памучен плат.

Матраци НАНИ  - разпродажба

Матрак Мармара - двулицев - 36%

Модел, предлагащ изключителен комфорт със сърцевина от два слоя Memory Foam и плътна полиуретанова пяна. Зимна и лятна страна за сън с дамаска от най-висок клас. Втъкани сребърни нишки в капитонажа от силиконова вата в калъфа, които са силно антиалергични.

Матрак Модерато Хард/Софт - двулицев - 36%

Модел с две лица, позволяващ да избирате различна степен на твърдост чрез моделирате на пластовете на ядрото, според индивидуалния комфорт. С високата си гаранция, той е един от най-качествените модели на матраци Нани. Калъфът е с цип и допълнителна дишаща лента за оптимално проветрение.

Матрак Аруба Мемори - двулицев - 35%

Един от малкото матраци с пружини, част от колекцията на матраци НАНИ с добавен дебел слой Memory Foam (4 см). Ортопедичност и комфорт по време на сън с две напълно различни усещания от двата края на матрака. Покет системата в ядрото на модела го прави подходящ за партньори с различно тегло.

OUTLET на топ матраци НАНИ с отстъпка до - 40%

Топ матраци НАНИ - Outlet

Топ матрак Високоеластик - 40%

Топерът е от термоактивна мемори пяна. С своята дебелина от 5 см, топера е в състояние да отпусне мускулатурата и да облекчи точките на напрежение. Подобрява комфорта от твърд или деформиран матрак.

Топ матрак Еластик - 40%

Топер с ядро от профилирана полиуретанова пяна, масажиращо мускулатурата на тялото. Подходящ за използване с абсолютно всеки един диван, легло и матрак, които са неудобни или деформирани.

Ако сте решили и вие да се възползвате от реалните намаления, трябва да побързате, защото всички продукти се предлагат до изчерпване на количествата! Обърнете внимание на размерите, тъй като са ограничени. Може да се свържете с нас за допълнителни въпроси или поръчка както по телефона, така и през чат системата на нашия онлайн магазин Mattro.net, където нашите експерти ще отговорят всичките ви въпроси! Ние извършваме безплатна доставка до всички големи градове като София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Сливен, Айтос, Габрово, Хасково, Русе, Велинград, Несебър, Шумен, Добрич, Благоевград, Троян и др., както и до всички села, летни и зимни курорти!

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.