Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
0700 200 22 - Телефон за информация и поръчки

Безплатна доставка до всички села и градове!

Подарък при покупка на матрак от mattro.net

Матрак Silk

Матрак Silk
Матрак Silk
Матрак Silk - разрез
-30%
Цена от:
649,00 лв
454,30 лв
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

 

Матрак Silk

Двулицев матрак Silk на матраци Парадайс е матрак от ново поколение, съчетаващ най-предпочитаните и комфортни материали - латекс, зонирани покет пружини и мемори пяна, под формата на гел. Продуктът носи духа на модерните технологии в изработката на матраци и е предназначен за всички, които търся прецизна изработка, луксозен дизайн и комфортен сън. Конструкцията с внушителна височина 30 см се състои от пружинен пакет от компактно опаковани в отделни джобчета покет пружини. Те предлагат 7 зони на комфорт на спящия, разпределяйки правилно всяка част на тялото в зависимост от натиска, който упражнява върху матрака. Тази система за сън се характеризира с ергонимичност и устойчивост във времето. Друго тяхно предимство е, че осигуряват независими опорни точки и за двамата партньори, което гарантира спокоен сън за всеки. Едностранно е разположен слой от Memory Gel пяна, която има невероятното свойство да запомня всяка специфична извивка на човешкото тяло. От другата страна на матрак Силк има слой от 7-зонов латекс (4 см), чиято отворена структура позволява свободно преминаване на свеж въздух в цялата сърцевина. За повече стабилност, всички тези материали са сигурно защитени от полиуретанов борд. Уникалната конструкция на модела предоставя избор на две различни усещания за мекота. Луксозната дамаска е изработена от специален Silk текстил, който придава нежно докосване и превъзходен комфорт. Висококачественият Silk текстил изтъква качествата на коприната, носейки усещане за елегантност и изисканост, а чувството за мекота е неописуемо. Побързайте да се сдобиете с иновативния матрак на матраци Paradise, който освен висока гаранция, ще ви предложи и вълшебни сънища.

Матрак Silk - разрез

Характеристики на матрак Silk:

  • Ядро от 7-зонови покет пружини
  • 7-зонов латекс, разположен едностранно - 4 см
  • Приятна мемори гел пяна от едната страна
  • Еластична пяна, изолираща пружините от мемори пяната
  • Борд от полиуретан, осигуряващ допълнителна здравина
  • Silk текстил

Матрак Silk - характеристики

Нестандартни размери - по поръчка на клиентa (след запитване).

Параметри на продукта
30
сантиметра
16
години

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за нашия бюлетин

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.