МАТРАЦИ на ТОП ЦЕНИ за всички модели и размери от Mattro.net
0700 200 22 - Телефон за информация и поръчки

Матрак Memo Sense

Матрак Memo Sense
Матрак Memo Sense
Матрак Memo Sense - ядро
-50%
Цена:
586,00 лв
293,00 лв
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

Матрак Memo Sense

Новият непружинен мемори матрак, произведен от фабрика за матраци ТЕД, който е част от колекцията Wellness. Фабрика за матраци ТЕД добавят още един уникален модел непружинен матрак към луксозната си серия Wellness и е изработен по вече наложилата се като запазена марка технология на матраци ТЕД - New Air Flex Tehnology.

Матрак Memo Sense - ядро

Предимства на матрак Memo Sense:

Матрак Memo Sense е произведен от фабрика за матраци ТЕД и е част от луксозната серия Wellness. Двулицев матрак Memo Sense е изработен с най-модерните и известни материали за сън и почивка. Кръглите отвори в основният панел позволяват свободното движение на въздуха в матрака, осигуряват здрава и свежа среда за отмора и намаляват риска от развитие на микроорганизми и алергии. Уникалното при този модел матрак е, че има два мемори пласта от двете страни на матрака, всеки от които е по 5 см дебелина. Термочувствителната мемори пяна обгръща тялото ви, следва извивките и движенията му, и създава неустоимо усещане за нежност и комфорт.

Какво представлява Мемори пяната:

Мемори пяната е най-известният и ревoлюционен материал, използван в продуктите за сън. Запомня и следва идеално извивките и движението на тялото. Реагира на телесната температура. Гарантира идеална основа за спане и добра подръжка в комбинация с по-твърд материал. Облекчава точките на напрежение в тялото.

Параметри на продукта
23
сантиметра
8
години

Нашите партньори и марки

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.