Матрак Lavender Uno Memory | Калъф с цип | Mattro.net
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
Матрак Lavender Uno Memory
Матрак Lavender Uno Memory
Матрак Lavender Uno Memory - разрез
Матрак lavender Uno Memory NEW - характеристики
Матрак Lavender Uno Memory - размери
Матрак Lavender Uno Memory - калъф
Матрак Lavender Uno Memory - спалня
-80%

Матрак Lavender Uno Memory - ПРОМО

219,64 лв
ЦЕНА ОТ:
1098,18 лв
В наличност
Купи
* Натиснете върху избери размер по-горе, за да видите всички размери. Цената ще се промени автоматично при избора на друг размер.
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

Разпродажба! Последни бройки!

Матрак Lavender Uno Memory от Mattro

Lavender Uno Memory e иновативен матрак на Маттро ориентиран към здравословен начин на живот. Матракът е уникален, по своята същност, защото успешно съчетава две доста различни, една от друга, характеристики, а именно модерна технология и натуралност в едно. Lavender Uno Memory е изграден от специално непружинно ядро в основата, на което лежи 12 см полиуретанова пяна за максимална ортопедичност. Над този базов слой е разположена профилирана пяна, която обособява седем зони на комфорт на тялото. Зоните разпределят оптимално тежестта на различните части на тялото. Надграждането на матрака продължава с влагането и на 3 см мемори пяна за анатомичност и осезаем масажиращ ефект. Двете страни на матрака да различни по твърдост и усещане и могат да се сменят спрямо предпочитанията. Стабилната ортопедична основа надеждно и превантивно се грижи за гръбначния стълб и подложените на физическо натоварване и стрес части на тялото, като врата, раменете, кръста и ставите. Анатомичността на матрака или чувството, че лежиш върху облак осигурява условия за максимално отпускане на мускулатурата, подобряване на кръвобръщението и най-вече усещане за лекота и безтегловност. Всички предпоставки за пълноценен сън, след който се събуждаш отпочинал и зареден са част от характера на Lavender Uno Memory.

 

Матрак Lavender Uno Memory - 7 зони на комфорт

Натуралният характер на Lavender Uno Memory също е многопластов, но най-привлекателното му свойство е ароматът на лавандула, който излъчва. Интегрирани в дамаската, нано капсули напоени с етерично масло превръщат матрака в истински оазис на блаженство и хармония. Известна със своя релаксиращ ефект върху човека и мощни антибактериални свойства лавандуловото ухание на матрака отпуска сетивата максимално, дарява със спокойствие и се грижи за здравето по време на сън. Ароматът на лавандула лекува успешно нервно напрежение и безсъние, подобрява дишането, успокоява кожни раздразнения и цялостно терапевтира стреса и хроничната умора. Благоуханните свойства на матрака отблъскват бактерии и акари. Лавандулата има огромно приложение в лечебната козметика, холистичната медицина и хомеопатията. Почивката и съня на този матрак е перфектната домашна, ежедневна аромотерапия.

Матрак Lavender Uno Memory - разрез

Висококачественият текстилен калъф, с който е облечен Lavender Uno Memory e конструиран с цип и възможност за пране, което му дава допълнителен стандарт за чистота и хигиена. Ето защо този модел притежава всички необходими качества да осигури здравословна среда за качествена почивка и пълноценен сън. Балансът между високотехнологичност и природосъобразност, между ортопедичност и анатомичност превръща моделът в подходящ за всички възрасти - от най-малките до най-големите членове в семейството. Lavender Uno Memory е матрачен продукт създаден да даде най-доброто от индустрията посветена на съня, както от гледна точка на последните технологични постижения, така и спрямо нуждата на човек да живее в хармония с природата. Модела е с две страни с различно  усещане - мека страна с мемори пяна и страна с профилира пяна със средна степен на твърдост. Качествата му са безспорни, а ползите безброй. Lavender Uno Memory заслужава доверие, което гарантирано ще ви възнагради.

 

 

►►Разгледайте матрак Lavender Uno Memory без мемори пяна

 

Предимства и материали на матрак Lavender Uno Memory :

  • Ядро от 12 см полиуретанова пяна (25 кг/м 3)

  • Слой от 3 см пяна с профилирани 7 зони на комфорт

  • Слой от 3 см комфортна мемори пяна

  • Висококачествен калъф с цип

  • Деликатен лавандулов аромат, действащ успокояващо

  • Антибактериален и антиакарен

  • Здравословен продукт

  • Подходящ за деца и възрастни

  • Две страни, различни по твърдост и усещане

Матрак Lavender Uno Memory - характеристики

Нестандартни размери - по поръчка на клиента (след запитване). 

Параметри на продукта
20
сантиметра
8
години