Двулицев матрак Gold King | Покет пружини | Mattro.net
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
Матрак Gold King
Матрак Gold King
Матрак Gold King - разрез
Матрак Gold King - цип на калъфа
Матрак Gold King - размери
-55%

Матрак Gold King - ПРОМО

455,51 лв
ЦЕНА ОТ:
1012,25 лв
В наличност
Купи
* Натиснете върху избери размер по-горе, за да видите всички размери. Цената ще се промени автоматично при избора на друг размер.
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

Разпродажба! Последни бройки!

Матрак Gold King от Mattro

Мечтаете ли си за луксозна спалня, която да ви превръща в кралска особа в момента, в който прекрачите прага й? След натоварен ден, всеки от нас си мечтае за това и матраци Mattro отлично знаят това. Специално за вас, те създадоха двулицев матрак Gold King, впечатляващ с луксозен дизайн и хибридно ядро, което ще поглези тялото ви. Матрак Gold King е модел със средна степен на твърдост със сърцевина от покет пружини, високи 18 см, които  ще накарат всяка част от тялото ви да се чувства специална, осигурявайки й точната опора. Този вид пружини разпределят телесното тегло равномерно и помага на мускулите да се отпуснат и да си починат максимално. Покет системата е отличен избор и за матрак, споделян от двойка, защото всеки от партньорите ще има своя, независима от другия, половина.

Матрак Gold King - позиция за сън

В състава на матрак Gold King е заложена мемори пяна (5 см), подходяща за зимния период, която повлияна от телесната температура, се оформя, спрямо индивидуалните извивки на спящия. По този начин лягаме в естествена позиция и успяваме да си починем, без да се мъчим да се напаснем, и съответно, без схващания и болки. От другата страна на матрак Голд Кинг е добавен слой 4 см високоеластична HR пяна, която осигурява добра опора на цялото тяло и повече комфорт. Така, вашият матрак има две страни с различно усещане, за да изберете най-удобната за себе си. Моделът е облечен с изцяло памучна дамаска, третирана антибактериално и антиакарно, която предлага нежен допир до кожата и гарантирано не предизвиква дразнене и алергии. Матрак Gold King е оборудван с цип за по-лесно сваляне и изпиране на температура 30 градуса. Моделът е с внушителна височина от 26 см, която ще осигури на всеки необходимото удобство.

Двулицев матрак Gold King - разрез

Характеристики на матрак Gold King:

  • Ядро от покет пружини с височина 18 см за независими опорни точки
  • 5 см слой мемори пяна за естествена позиция на сън 
  • 4 см слой високоеластична пяна за повече опора на тялото
  • Памучна дамаска с антибактериална и антиакарна обработка
  • Отлична вентилация на цялата конструкция
  • Сваляем калъф
  • Луксозна височина 26 см
  • Среден към мек на усещане

 

Степен на твърдост - средна

Параметри на продукта
26
сантиметра
12
години