Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net

Матрак Gold King

Матрак Gold King
Матрак Gold King
Матрак Gold King - разрез
Матрак Gold King - цип на калъфа
Матрак Gold King - характеристики
Матрак Gold King - размери
-50%
Цена от: 964,08 лв
482,04 лв
Купувам
* Натиснете върху "избери размер" по-горе, за да видите всички размери. Цената ще се промени автоматично при избора на друг размер.
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

Промоцията на матрака е валидна до 24.01.2022 г.!
Поръчай матрак Gold King с ►►50% отстъпка ◄◄ сега!

Матрак Gold King от Mattro

Мечтаете ли си за луксозна спалня, която да ви превръща в кралска особа в момента, в който прекрачите прага й? След натоварен ден, всеки от нас си мечтае за това и матраци Mattro отлично знаят това. Специално за вас, те създадоха двулицев матрак Gold King, впечатляващ с луксозен дизайн и хибридноо ядро, което ще поглези тялото ви. Матрак Gold King е модел със средна степен на твърдост със сърцевина от покет пружини, високи 18 см, които  ще накарат всяка част от тялото ви да се чувства специална, осигурявайки й точната опора. Този вид пружини разпределят телесното тегло равномерно и помага на мускулите да се отпуснат и да си починат максимално. Покет системата е отличен избор и за матрак, споделян от двойка, защото всеки от партньорите ще има своя, независима от другия, половина.

Матрак Gold King - позиция за сън

В състава на матрак Gold King е заложена мемори пяна (5 см), подходяща за зимния период, която повлияна от телесната температура, се оформя, спрямо индивидуалните извивки на спящия. По този начин лягаме в естествена позиция и успяваме да си починем, без да се мъчим да се напаснем, и съответно, без схващания и болки. От другата страна на матрак Голд Кинг е добавен слой 4 см високоеластична HR пяна, която осигурява добра опора на цялото тяло и повече комфорт. Така, вашият матрак има две страни с различно усещане, за да изберете най-удобната за себе си. Моделът е облечен с изцяло памучна дамаска, третирана антибактериално и антиакарно, която предлага нежен допир до кожата и гарантирано не предизвиква дразнене и алергии. Матрак Gold King е оборудван с цип за по-лесно сваляне и изпиране на температура 30 градуса. Моделът е с внушителна височина от 28 см, която ще осигури на всеки необходимото удобство.

Двулицев матрак Gold King - разрез

Характеристики на матрак Gold King:

  • Ядро от покет пружини с височина 18 см за независими опорни точки
  • 5 см слой мемори пяна за естествена позиция на сън 
  • 4 см слой високоеластична пяна за повече опора на тялото
  • Памучна дамаска с антибактериална и антиакарна обработка
  • Отлична вентилация на цялата конструкция
  • Сваляем калъф
  • Луксозна височина 28 см
  • Степен на твърдост - средна

Двулицев матрак Gold King - характеристики

Степен на твърдост - средна

Параметри на продукта
28
сантиметра
12
години