Двулицев матрак Ergo Comfort ТЕД | Ортопедичен | Mattro.net
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
Матрак Ergo Comfort
Матрак Ergo Comfort
Матрак Ergo Comfort - разрез
Матрак Ergo Comfort - борд
Матрак Ergo Comfort - дамаска
Матрак Ergo Comfort - размери
Подарък Възглавница :
- за матрак с ширина до 120 см - 1 бр.
- за матрак с ширина над 120 см - 2 бр.
-50%

Матрак Ergo Comfort

591,50 лв
ЦЕНА ОТ:
1183,00 лв
В наличност
Купи
* Натиснете върху избери размер по-горе, за да видите всички размери. Цената ще се промени автоматично при избора на друг размер.
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

Промоцията на матрака е валидна до 04.12.2023 г.!
Поръчай матрак Ergo Comfort с ►►50% отстъпка ◄◄ сега!

Матрак Ergo Comfort - покет пружини

Сънят е процес, който не бива да бъде подценяван, а  напротив, трябва непрестанно да се стремим към подобряването му, за да се чувстваме свежи и пълноценни в ежедневието. Матраци ТЕД e признат лидер, производител на аксесоари за спалнята, а Mattro.net е любимият онлайн магазин, чийто екип най-добре разбира физиологията на съня и знае как да ви помогне да го подобрите, поради богатия си опит с хиляди потребители. С тази цел,  екипът технолози на TED-BED, базирани на know-how познанията на Mattro.net, създадоха несравнимия  хибриден матрак Ergo Comfort, чието ядро комбинира най-актуалните материали и технологии. В основата на модела e заложенa покет система, чиято специфична структура от индивидуално опаковани пружинки, позволява здравословно потъване на по-тежките части на тялото и подкрепя отлично в зоните на гърба. Така, матракът описва индивидуалните извивки на тялото, позволявайки му да се отпусне, без да се натрупва напрежение.

Матрак Ergo Comfort - разрез

Двете лица на матрак Ergo Comfort предлагат различно усещане, благодарение на двата първокачествени вида пяна, вложени от двете страни на пружинния пакет. Специалната Body Care пяна подпомага по-добрата опора за цялото тяло, докато термоактивната мемори пяна се грижи за цялостно снемане на напрежението в ставите и мускулите и пълно отпускане на спящия. Освен революционно комфортното ядро, матрак Ergo Comfort е и с дамаска, която ще поглези кожата ви, благодарение на Lyocell текстила с високо съдържание на Tencel влакна. Той има естествени влагоабсорбиращи, терморегулиращи и хипоалергични свойства и със сигурност, ще създаде по-свежа и хигиенична среда за сън. Калъфът е мек на допир и притежава елегантна лента по борда в черен цвят, допълваща изисканата визия на модела. Онлайн магазина за цялостно обзавеждане за спалня Mattro.net предлага хибридния матрак Ergo Comfort на уникална цена и то с безплатен транспорт до всяко населено място!

Матрак Ergo Comfort - дамаска

Предимства на матрак Ergo Comfort:

  • Двулицев, хибриден матрак с две степени на твърдост
  • Ядро от покет пружини с ортопедично въздействие 
  • Body Care пяна с поддържащ ефект
  • Мемори пяна, подпомагаща снемането на напрежение от тялото
  • Текстил, комбинация от полиестер (62%) и плат Lyocell  с влакна Tencel (38%)
  • Мека на допир, хигроскопична, хипоалергична и терморегулираща дамаска
  • Елегантен дизайн с борд в черен цвят
  • Антибактериален калъф с цип

Матрак Ergo Comfort - характеристики

Степен на твърдост - средно твърда и мека страна.

Параметри на продукта
25
сантиметра
8
години

Най-купувани продукти