Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
0700 200 22 - Телефон за информация и поръчки

Безплатна доставка до всички села и градове!


Матрак Active Plus

Матрак Active Plus
Матрак Active Plus
Матрак Active Plus - разрез
Матрак Active Plus - дамаска
Матрак Active Plus - 7 зони
-50%
Цена от:
338,00 лв
169,00 лв
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

Продуктът не е наличен. Разгледай налични модели на матраци ТЕД с до 60% намаление тук: https://mattro.net/матраци-с-намаление-до-60%

Матрак Active Plus

Да си успешен в днешно време не означава само да си добър в това, което правиш, а най-вече да си хуманен, да обичаш своите клиенти и да се стремиш да подобриш качеството им на живот. Хуманна е и мисията на матраци ТЕД, които години наред радват потребителите с висококачествени продукти, изработени от подбрани материали и конструирани чрез най-съвременните технологии в производството на продукти за спалня. За нуждите на всички, които имат динамично ежедневие, спортуват или водят активен начин на живот, те създадоха двулицев матрак Active Plus, който ще се превърне във верен съюзник в борбата срещу умората и стреса.

Матрак Active Plus - дамаска

Неговото ядро е изработено от интелигентната i-Spring Super Comfort система, съставена от многобройни високоеластични пружини, индивидуално зашити в отделни джобчета. Те са около 500 на брой и предоставят на тялото прецизна поддръжка и независими опорни точки. Матрак Active Plus притежава ортопедична седем зонова система за комфорт, която е съобразена изцяло с потребностите на всяка една част от тялото. Пружините реагират индивидуално на всеки натиск, като позволяват на тялото да заеме своята естествена поза за сън. Те реласкират мускулатурата и освобождават натрупаното напрежение в мускулите и ставите.

Покет пружините създават свободен достъп на въздух и отлична вентилация, гарантиращи хигиеничност и липса на бактерии. Дамаската на матрак Active Plus е изработена от иновартивен текстил Active Plus, който поема излишната влага и регулира телесната температура. Той е изключително мек към кожата, не допуска образуване на статично електричество и предоставя на спящия чувство на свежест, чистота и уют. Матрак Active Plus ще ви осигури оптимална почивка и релаксация през нощта, за да посрещате всеки ден предизвикателствата на живота и да грабите с пълни шепи от него.

Матрак Active Plus - разрез

Характеристики на матрак Active Plus:

  • Ядро от високоеластични покет пружини

  • 500 независими опорни точки

  • Седем зони на комфорт

  • Отлична вентилация

  • Предоставя ортопедична опора на тялото

  • Иновативен текстил Active Plus, поемащ излишната влага

  • Мек и приятен на допир

  • Възстановява енергийния баланс на тялото

Матрак Active Plus - зони на комфорт

Матрак Active Plus - характеристики дамаска

Параметри на продукта
15
сантиметра
5
години