Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
0700 200 22 - Телефон за информация и поръчки

Безплатна доставка до всички села и градове!

Подарък при покупка на матрак от mattro.net

Матрак Лукс с цип - 18 см

Матрак Лукс - цип - 18 см
Матрак Лукс - цип - 18 см
Матрак Лукс - цип - 18 см - разрез
Матрак Лукс - цип - 18 см - ядро
Цена от:
344,00 лв
344,00 лв
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

Двулицев матрак Лукс с цип - 18 см

Неслучайно най-предпочитаната марка за латексови продукти за сън са българските производители матраци Латекс ЕКОН. От дълги години те предлагат на потребителите своите качествени продукти - подматрачни рамки, матраци и топ матраци, които освен това са на прекрасни цени. Матрак Лукс с цип 18 см е един от най-продаваните и предпочитани от всички техни модели. С оптимална височина от 18 см, той има характеристики, задоволяващи високите потребителски изисквания. Вътрешността на модела е от 100% качествен и приятен пенолатекс. Седемте зони на комфорт, които предлага на тялото, гарантират дълбок и спокоен сън, без напрежение във всяка част на тялото ви - глава, раменната област, кръста, таза, бедрата, коленете и глезените. Чрез вертикалните отвори, разположени по цялото ядро, матракът диша и се проветрява непрекъснато.

Матрак Лукс - цип - 18 см - разрез

Антибактериалното и антиалергичното действие на латекса е сигурно, защото той притежава напълно естествени и неподправени алкални свойства. Матрак Лукс с цип 18 см е снабден с вътрешен и външен калъф, за да поддържате хигиената на ниво. Това дава възможност за лесно и бързо почистване винаги, когато имате нужда. За да се насладите максимално на съня, препоръчваме използването на подматрачна рамка, която ще осигури допълнително циркулиране на матрака. За размери с ширина над 150 см, Латекс ЕКОН предлага уникалната възможност да комбинирате матрака с две различни степени на твърдост M+F. Това е подходящо за двойки с различни предпочитания за твърдостта или с по-голяма разлика в теглото. Гаранцията от 10 години е доказателство за невероятното качество на този уникален продукт, който има и изключителен дизайн, достоен за всяка спалня, обзаведена с вкус.

Матрак Лукс - цип - 20 см - ортопедичност

Характеристики на матрак Лукс с цип - 18 см:

 • Пенолатексова сърцевина

 • Седем зони на комфорт, разпределящи отделните части на тялото

 • Външен калъф, снабден с цип със състав полиестер (60%) и вискоза (40%) от трипластов качествен немски текстил, прошит с вата

 • Вътрешен калъф от нетъкан текстил и полиестер (100%)

 • Антибактериален

 • Предлага се в твърдости М, F и SF (посочените цени са за твърдост М)

Цени на матрак Лукс цип - 18 см, за твърдости (F) и (SF)
Виж тук

Матрак Лукс - цип - 18 см - ядро

 Предимства на матрак Лукс с цип - 18 см:

 • Ортопедичен - Обособените 7 зони на комфорт осигуряват равномерна поддръжка на всяка част от тялото.

 • Анатомичен - Нежно обгръща тялото и осигурява усещане за спокойствие и релаксация, а това води до правилно оросяване на тялото.

 • Различна твърдост - За различните предпочитания на хората, Латекс ЕКОН предлага различни твърдости: М - средна степен, F - твърд.

 • Екологични материали - Моделът не съдържа вредни за здравето химикали и е изцяло съобразен с изискванията на европейските лабаратории за безвредност на продуктите, за което има и необходимия сертификат.

 • 100% еластичен латекс - Латексът е най-еластичният природен материал, който гарантира висока устойчивост на натоварвания и с години не променя структурата си.

 Нестандартни размери - по поръчка на клиента (след запитване).

Параметри на продукта
18
сантиметра
10
години

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.