Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
0700 200 22 - Телефон за информация и поръчки

Безплатна доставка до всички села и градове!

Подарък при покупка на матрак от mattro.net

Матрак Кокос Стандарт (18 см)

Матрак Кокос Стандарт (18 см)
Матрак Кокос Стандарт (18 см)
Матрак Кокос Стандарт (18 см) - разрез
Подарък възглавница Латекс Релакс:
- за матрак с ширина до 120 см - 1 бр.
- за матрак с ширина над 120 см - 2 бр.
-30%
Цена от:
285,00 лв
199,50 лв
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

Подарък възглавница Латекс Релакс

Пълно описание на възглавница Латекс Релакс
Виж тук

Матрак Кокос Стандарт (18 см)

Двулицев матрак Кокос Стандарт е поредното доказателство за качеството и комфорта, които матраци Латекс ЕКОН предлагат. Матракът гарантира перфектна комбинация от издръжливост, еластичност и здравословен сън. Ядрото се състои от вътрешни пенолатексови канали, разположени вертикално по дължината на матрака. Чрез тях се осигурява приток на въздух в цялото ядро и по този начин се елиминира задържането на влага и появата на мухъл и бактерии. Продуктът е подсилен с два слоя кокос за допълнителна устойчивост и твърдост. Кокосът е естествен материал, който спомага на гръбнака да заеме правилна позиция, предлагайки стабилна ортопедична опора, която разпределя по цялата дължина равномерно. Добавените кокосови вложки са специално изработени от кокосови влакна, покрити с естествен латекс. Калъфът е светъл на цвят, състоящ се от 60% жакард и 40% памук. Изработен е от висококачествен немски текстил, специално обработен антибактериално и антиакарно. Матрак Кокос Стандарт се използва с ламелна подматрачна рамка. Ако желаете да си осигурите първокачествен матрак и естествена среда за сън, матраците на Латекс ЕКОН са точният избор за вас!

Характеристики на матрак Кокос Стандарт (18 см):

  • Ядро от 3 слоя стандартен пенолатекс

  • 7 зони на комфорт

  • 1 см кокос - 2 слоя

  • Антибактериална и антиакарна обработка

  • Несваляем калъф - 60% жакард и 40% памук

  • Немски текстил

  • Прошита полиестерна вата от вътрешната страна

Матрак Кокос Стандарт 18 см - разрез

Предимства на матрак Кокос Стандарт (18 см):

1. Ортопедичен - Седемте зони на комфорт, които матракът предлага, създават необходимата ортопедична поддръжка за целия гръбначен стълб, разпределяйки равномерно различните твърдости.
2. Анатомичен - Благодарение на еластичността на пенолатекса и неговия естествен произход, той нежно обгръща тялото и по този начин освобождава напрежението и позволява свободно оросяване на всички части на тялото.
3. Еластичен - Характерно свойство на латекса е неговата отлична еластичност, която гарантира и дългия живот на материала. Това е причината и за бързото възстановяване на първоначалната му форма и това да е издръжлив на високи натоварвания.
4. Проветрив - Наличието на пенолатексова мрежа от канали, разположени хоризонтално и вертикално по цялото ядро, ефективно проветрява цялия матрак.
5. 100% латекс - Ядрото е изцяло латексово, непружинно.
6. Здравословна среда - Латексът притежава алкални естествени свойства, които защитават от появата на акари и вредни бактерии.
7. Изолиращ - Латексът има качеството на естествен терморегулатор, тъй като през зимния сезон осигурява топлина, а през летния - прохлада.
8. Екологичен - Матракът не съдържа никакви химикали, които биха били опасни за здравето ви. Доказателство за това е сертификатът за безвредност, издаден от водещи лаборатории в Европа.

Нестандартни размери - по поръчка на клиента (след запитване).

Параметри на продукта
18
сантиметра
10
години

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за коледна томбола

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.