Еднолицев матрак Венера | Бонел пружини | Mattro.net
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
Еднолицев матрак Венера
Еднолицев матрак Венера
Еднолицев матрак Венера - разрез
Еднолицев матрак Венера
-20%

Еднолицев матрак Венера

147,60 лв
ЦЕНА ОТ:
184,50 лв
В наличност
Купи
* Натиснете върху избери размер по-горе, за да видите всички размери. Цената ще се промени автоматично при избора на друг размер.
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

Промоцията на матрака е валидна до 04.12.2023 г.!
Поръчай еднолицев матрак Венера с ►►20% отстъпка ◄◄ сега! 

Еднолицев матрак Венера - Матро

Притежавате хотел или къща за гости и търсите бюджетни матраци, които да предразположат гостите ви да се чувстват уютно и приятно или просто търсите матрак на достъпна цена за вашия дом? Еднолицев матрак Венера на вече утвърдената марка матраци MATTRO е перфектният модел, който ще гарантира на вашите гости комфорт и стабилна опора за тялото. Практичният модел има сърцевина от здрави бонел пружини, които осигуряват средна степен на твърдост и биха се харесали на почти всички потребители. Пружинното ядро притежава ортопедични и анатомични свойства, благодарение на които тялото е в правилна позиция, без излишни натоварвания. Друго важно предимство на този вид система е, че допуска свеж въздух в ядрото, което създава здравословна среда за сън без поява на вредни микроорганизми. 

Еднолицев матрак Венера - разре

Матрак Венера, подобно на останалите еднолицеви матраци, има вградена подматрачна рамка от качествен дървен материал, която лесно и в домашни условия може да се пригоди към повдигащ механизъм. Моделът е с най-предпочитаната средна степен на твърдост. Продуктът има нежна на допир дамаска, която се вписва във всеки интериор. Еднолицев матрак Венера е модел, който освен ниска цена, ще ви предложи отлично качество и гаранция за здравословен сън. Моделът се предлага само в посочените размери, но ако желаете матрак с подобни характеристики, но в нестандартни размери, може да разгледате матрак Венера Лукс Мемори.

 

►► Разгледайте матрак Венера без пружини

Характеристики на еднолицев матрак Венера:

  • Устойчиво на натоварвания ядро от бонел пружини
  • Свежи влакна
  • Изолиращ нетъкан текстил Спунбонд
  • Дамаска от качествен и нежен текстил
  • Стабилна дървена рамка
  • Може да се използва с повдигащ механизъм

Еднолицев матрак Венера - характеристики

Параметри на продукта
22
сантиметра
2
години