МАТРАЦИ на ТОП ЦЕНИ за всички модели и размери от Mattro.net
0700 200 22 - Телефон за информация и поръчки

Безплатна доставка до всички села и градове!

Матрак Бонджорно

Матрак Бонджорно
Матрак Бонджорно
Матрак Бонджорно - разрез
Матрак Бонджорно - снимка
Матрак Бонджорно - схема
Матрак Бонджорно - размери
-30%
Оценка за продукта: Все още не е гласувано
Цена:
744,00 лв
520,80 лв
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

Промоцията на матрака е валидна до 24.06.2019 г.!
Поръчай матрак Бонджорно с ►►30% отстъпка◄◄ сега!

Матрак Бонджорно

Матраци Mattro е български бранд, благодарение на който все по-голяма част от потребителите направиха своя избор към пълноценния сън. Предлаганите продукти са насочени към всички, който не правят компромис с качеството и винаги залагат на най-добрите продукти за съня. Производителят винаги е залагал на иновация и високотехнологичност в изработката на матраците и непрекъснато обогатява каталога си с нови и разнообразни продукти. Матрак Бонджорно е поредното ново попълнение към колекцията на матраци Mattro.

Матрак Бонджорно - разрез

Моделът се отличава с изключителна изработка, включваща комбинация от няколко висококачествени материала. Основата на матрака е изработена от високоеластична пяна, която спомага за стабилна опора и правилна позиция на цялото тяло. Над HR пяната е разположена специална Memory Latex пяна, специално омекотена със 7 зони на комфорт. За разлика от стандартната мемори пяна, Latex Foam е с по-висока плътност и поставена в средата на ядрото, вие не лягате направо на нея и не потъвате. В сърцевината на модела, производителят е добавил и Gel Latex с охлаждащ ефект, изработен от еластичен и биоразградим 7 зонов Gel Latex и осигуряващ още по-голяма стабилност на гръбначния стълб и цялото тяло. Комбинацията от два седем зонови слоя латекс ще ви осигури несравним комфорт по време на сън. Освен всичко това от двете страни на матрака е разположен Carbon Latex - иновативна пяна с карбонови кристали. Структурата на карбона, спомага за отвеждането на излишната температура.

Матрак Бонджорно - схема

Отличителна и интересна черта на карбона е, че той е негорим. Ядрото на модела е обвито в красив калъф, изработен съгласно всички изисквания за негоримост. Калъфът е негорим отгоре и отдолу, притежава цип, може да се сваля и да се пере за постигане на още по-перфектна хигиена. Изберете иновацията и гарантираното качество с матрак Бонджорно на матраци Mattro. Поръчайте сега от онлайн магазин за матраци и спални аксесоари Mattro.net! Ние ще доставим избрания продукт напълно безплатно до всички градове и села в страната.

Матрак Бонджорно разрез - схема

Предимства на матрак Бонджорно

  • Ядро от Durofoam - високоеластична пяна, спомагаща за правилна позиция на сън
  • Специално омекотена Memory Foam за повече мекота
  • Седем зонов Gel Latex с охлаждащ
  • Два слоя негорим Carbon Latex
  • Специален негорим калъф
  • Антибактериален
Параметри на продукта
22
сантиметра
10
години
Параметри на продукта

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.