Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
0700 200 22 - Телефон за информация и поръчки

Безплатна доставка до всички села и градове!

Подарък при покупка на матрак от mattro.net

Повдигащ механизъм за матрак

Повдигащ механизъм за матрак
Повдигащ механизъм за матрак
Повдигащ механизъм за матрак - снимка
Цена от:
36,00 лв
36,00 лв
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

Повдигащ механизъм за матрак

Ако имате малка по площ спалня, или просто обичате вещите ви да са подредени и да са ви винаги под ръка, тогава може би ще привлечем вашето внимание. Предлагаме ви невероятно практичен Повдигащ механизъм за матрак, с който лесно си осигурявате оптимално ползване на подматрачното пространство. Механизмът за повдигане е метален, изключително издръжлив и се монтира много лесно. Мощността му е 1000N (нютона), което е достатъчно за предлаганите на пазара матраци. Механизмът е с газови амортисьори, което го прави по-издръжлив и по-лесен за ползване, в сравнение със старите пружинни механизми, освен това и не издава неприятни звуци. Повдигащ механизъм за матраци може да се ползва с еднолицев матрак, или да се закрепи за подматрачната рамка, при двулицев матрак, независимо дали тя е метална или дървена. Нужно е еднолицевия матрак или дървената рамка да се разпробият предварително, спрямо отворите на механизма, което лесно може да се направи дори и в домашни условия. Що се отнася до металните подматрачни рамки, към повечето от тях има фабрично монтирани планки за механизъм, а към останалите - опция за добавяне на такива, срещу доплащане. В повечето случаи, при фабрично поставените планки, единичните размери до 120 см включително се повдигат странично (фиг.1), а двойните размери (над 120 см) се повдигат откъм краката (фиг. 2). Все пак, всички модели рамки могат да се повдигат, според личните предпочитания на клиента, затова ви съветваме при поръчка на подматрачна рамка или еднолицев матрак с повдигащ механизъм, да заявявите желания начин на повдигане, при правенето на поръчката. Предлаганият повдигащ механизъм за матрак осигурява удобство на ползващите го и е на изключително достъпна цена.

Повдигащ механизъм - подматрачни рамки

Характеристики на повдигащ механизъм за матрак:

  • Изработен от метал, с газови амортисьори
  • Издръжлив и стабилен механизъм 
  • Мощност 1000N, лесно повдигане на всички матраци
  • Подходящ за еднолицеви матраци, дървени и метални подматрачни рамки

*Към повдигащия механизъм не се включват странични болтове, тъй като различните легла са с различна дебелина на конструкцията.

Повдигащ механизъм за матрак - механизъм

Параметри на продукта

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.