Помощен филтър

Шалтета

Сортирай по

 

Шалтета

Шалтета

Като популярен производител и дистрибутор на евтини матраци, екипът на Mattro.net е винаги на ваше разположение не само да ви предложи страхотни артикули на ниски цени, но и да ви даде ценни съвети относно това как да удължите живота на своите домашни и хотелски матраци. В тази връзка, ние винаги съветваме клиентите си да се снабдят и с нужните допълнителни продукти за спалня, чиито функции и свойства биха могли да предпазят матрака от бързо похабяване, лесно зацапване, вдлъбване по формата на вашето тяло и изобщо всякакви дефекти. Такива продукти за спалня, категорично, са качествените шалтета, особено ако са създадени от марки, които специализират в сферата на съвременните матраци. Днес, ще ви предложим артикули от особено високо качество, разпознавани на българския и на европейския пазара като безупречната защита за матраци у дома или в хотела. Представяме ви страхотните и евтини шалтета Нани, създадени с идеята да влязат в употреба не само за уникалните и добре познати ви матраци Нани, но и за матраци от който и да е ваш любим производител.
Разполагаме с два вида шалтета Нани – шалте текстил А и шалте тексти Б. Шалте текстил А Нани осигурява максимум комфорт по време на сън, без да усещате допълнителното натрупване на аксесоарите за сън в леглото ви, но пък същевременно с опцията да предпази вашия матрак от разкъсване и износване. Шалтето е създадено от деликатен еластичен и дълготраен пенополиуретан. Той прибавя допълнтелна ортопедичност и здравина на вашия матрак, а освен това иновативната комбинация от капитонирана дамаска и двупластова вата допринасят и за антиалергичните свойства на текстила. С термоизолационните си качества, благодарение на двупластовата вата, шалтето може да се използва и като завивка.

Шалте Лукс - снимка категория

Шалте текстил Б Нани е не по-малко добрият избор за предпазване на домашните матраци. От фирмата използват последните технологии в създаването на качествена протекция на матрака, като удвояват функцията комфорт и придават особена стабилност по време на сън. Този модел шалте Нани има ясно изразено свойство за борба срещу неприятни фактори като акари и изпотяване по време на вашата качествена и здравословна почивка. Компактните размери и лекотата на артикула ви позволява да го носите навсякъде със себе си. Наред с туристическите му свойства, шалтето видимо подобрява качеството на сън, като можете да го използвате и като обикновена завивка.
Задължително се възползвайте от нашите промоционални шалтета Нани на ниски цени и с гаранция за висока качество и оригинален произход. Инвестирайте максимума в съхранението на перфектно обзаведената си спалня и ще получите почивката, която заслужавате! Можете да разчитате и на нашите любезни консултанти, които са винаги готови да ви насочат към правилния потребителски избор и да ви запознаят с най-новите ни промоции и специални оферти за лоялни и редовни клиенти. Приятно пазаруване, приятели!

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.