Чаршафи

Сортирай по

Чаршафи

Чаршафи за спалня

Спалнята е интимно кътче, в което прекарваме голяма част от времето си в почивка и подготовка на организма за следващия ден. Затова е от изключителна важност продуктите за сън и аксесоарите към тях да бъдат подбрани така, че да носят наслада и комфорт от съня. За наистина пълноценен сън, ви съветваме да обърнете повече внимание при закупуването на спално бельо като долни чаршафи, калъфки за възглавници и пликове. Комфортните чаршафи допринасят много за уюта и удобството в любимото легло през различните сезони. Онлайн магазин за спално бельо и чаршафи Mattro.net ви предлага лесна покупка на спално бельо, предлагайки най-качествените продукти за сън на водещи производители. Друго предимство при покупка от сайта е, че всички избрани артикули се доставят напълно безплатно до желания размер без значение от техния размер и цена. Възползвайте се и от консултацията, която предлагаме на телефони 0884 943 216 и 0700 200 22, както и в удобната за ползване чат системата.

Чаршафи за спалня

Чаршафи с ластик и стандартни чаршафи

В продуктовия каталог на онлайн магазин за луксозно спално бельо Mattro.net ще откриете различни варианти за чаршафи за спалня - чаршафи с ластик и стандартни модели. Като най-предпочитани се отличават моделите на матраци ТЕД. Чаршафите с ластик са еластични, лесно се поставят върху матрака и не се събират, тъй като обхващат с ластици плътно матрака. Те притежават абсорбиращи свойства и са подходящи за всеки от четирите сезона. Чаршафите с ластик са в размери, подходящи за всеки - за детски матраци, матраци с единичен размер и за големи спални, а трикотажният плат гарантира нежност към кожата, без опасност от алергии. Стандартните чаршафи са изработени с модерен десен, подходящ за всяко спално бельо. Изработени от PERKAL сатенизиран памук, те притежават хигроскопични свойства, както и необходимата антибактериална обработка. Изборът относно типа предпочитан чаршаф, както и цветовете и десенът, оставяме във вашите ръце. Цветовете, в които се предлагат са топли и пастелни, подходящи като допълнение към всеки спален комплект.

Чаршафи

Чаршафи с безплатна доставка за цялата страна

Още един чаршаф никога не е излишен, затова се сдобийте още сега с комфортен и красив модел на ниска цена и с безплатна доставка до всички градове и села. В онлайн магазин Mattro.net поръчката на телефон 0700 200 22 е лесна, а доставката до Вашия дом - гарантирана. Ако имате въпроси относно предлаганите продукти, нашите консултанти ви очакват и в чат системата на сайта. Време е да подмените чаршафите у дома с доказано качествени модели на ниски цени още сега!