Спално бельо от памучен сатен жакард

Сортирай по

Спално бельо от памучен сатен с жакард

Спално бельо от памучен сатен и жакард

Спалното бельо е най-важният елемент в спалнята, който може да придаде лукс, да разнообрази или тотално да промени визията на помещението. В нашия онлайн магазин Mattro.net ще откриете богата колекция от спално бельо, изработено от различни материи, в разнообразни цветове, разкрасени с различни видове дантела и бродерии, придаващи уникален вид на спалните комплекти. Все пак изборът е труден като се има предвид, че се предлагат само качествени продукти от естествени материи. Памукът обаче печели първи позиции, щом става въпрос за спално бельо. Защо е най-предпочитаната и комфортна материя в световен мащаб? На първо място естествените материи пропускат въздуха. Кожата ви диша, елиминира се нощното изпотяване и се осигурява добра абсорбация и прохлада. Памучните спални комплекти могат и е препоръчително да се перат всяка седмица. Сатенираният памук е материята, която най-добре запазва цветовете, без избледняване и захабяване. Въпрос на лично предпочитание е дали ще се сдобиете със спално бельо от обикновен памук или ще предпочетете сатенирания памук, който е по-мек и луксозен. Ако досега не сте използвали памучен сатен в спалнята си и не сте усетили колко е приятен на допир, ще ви посъветваме задължително да се сдобиете с поне един такъв спален комплект. Със сигурност ще го препоръчате на всичките си познати, защото той е гладък като коприна и тъканта наподобява сатена. Броят на нишките, от които е направен платът, са преплетени по специална технология, при която четири памучни нишки се преплитат върху една. По този начин памучният сатен отразява просто перфектно светлината и самата материя е по-мека.

Най-добри цени на памучен сатен и жакард

Спалните комплекти от памучен сатен, които ще откриете в нашия онлайн магазин Mattro.net са комбинирани с така популярния жакард, който има лек, ненатрапчив блясък и помага за супер луксозния и елегантен външен вид на комплектите за спалня. Различните вариации на комбинацията от памучен сатен с жакард са видими по пликовете за завивки или по калъфките за възглавници, част от спалните комплекти. Допълнително разкрасено с нежна бродерия или фина дантела, спалното бельо се превръща в един неотразим аксесоар за спалня. Определено инвестицията в качествено бельо за спалня си заслужава, защото когато човек успее да си почине комфортно, да се наслади на приятна материя и цветове, допринасящи за личното спокойствие и релакс, със сигурност ще е по-успешен, ведър и ползотворен през деня.
Ние от онлайн магазин Mattro.net съветваме клиентите си да претеглят предимствата на спалното бельо от естествени материи и да се посъветват с нашите консултанти, за да се насладят на прекрасната обстановка. Не се страхувайте да комбинирате различни цветове и материи, за да освежите спалнята си. С онлайн пазаруването може да сравните много и различни модели, размери, цени, а нашият екип от професионалисти ще се постарае да ви улесни максимално избора ви. Промоциите, които предлагаме са атрактивни и в комбинация с безплатната доставка, никога не разочароваме клиентите си!