Спално бельо от естествен лен на НИСКИ цени от Mattro.net
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net

Спално бельо от естествен лен

Спално бельо от естествен лен

Спалното бельо, което имате възможност да разгледате и поръчате в нашия онлайн магазин Mattro.net е изцяло от естествени материи, които предлагат оптимален комфорт по време на сън. Обръщате ли достатъчно внимание на материята или сте първични, когато видите някой интересен десен или ярки цветове? Спалното бельо, което ще откриете в нашия сайт съчетава високо качество, естествен произход на материите, интересни мотиви, ярки и неутрални цветове, различни украски от бродерия или дантела и много интересни орнаменти. Трудно е да се определи дали памучната или ленената тъкан е произлязла първа, но щом стане въпрос за материя, която влиза в директен контакт с кожата е препоръчително да изберете една от двете. Спалните комплекти, освен красиви трябва да са фини и комфортни. Моделирайте стаята си, подобрете визията до неузнаваемост с луксозно спално бельо.

Спално бельо от естествен лен

Когато лятото наближава и горещините тропат на вратата, всеки жадува за прохлада, лекота и спокойствие. Спалното бельо от естествен лен е най-предпочитано в летните месеци, защото е супер проветриво, леко и фино. Ленът е по-здрав и по-издръжлив от памука. Мек и прохладен, позволява на кожата на тялото да диша, не запотява и не спарва по време на сън. Ефирната материя е супер лека и не представлява никаква трудност при разстилане дори на най-голямата спалня. Може би единственият недостатък на спалните комплекти от естествен лен е, че лесно се измачкват. Текстурата на плата обаче е такава, че дори леко намачкана стои супер небрежно-елегантна. Все пак, ако сте перфекционисти и обичате прилежно подреденото и оправно легло, то е препоръчително да гладите комплектите за спалня от лен докато са все още леко влажни. Може спокойно да ги перете на температура до 60 С с течен перилен препарат. За тези модели, които са с по-наситени и ярки цветове и шарки, е препоръчително да се перат на деликатна програма и по-ниски градуси (около 30 - 40 С) в перална машина. Въпреки, че лененото спално бельо е доста издръжливо, все пак е добре да полагате грижи и при простирането. Винаги обръщайте чаршафите, пликовете и калъфките наопаки, за да не избледняват от слънцето. Ленът изсъхва много бързо, така че докато се усетите, спалният комплект ще е готов отново да се погрижи за удобството ви. Липсата на каквато и да било еластичност при тази материя трябва да ви напомня, че трябва хубаво да прецените размера, който ви е необходим при покупката на луксозно спално бельо. Тази част от вас, които са с по-чувствителна кожа ще се радват на спокоен сън, тъй като естествената тъкан няма да предизвика алергия или раздразнение.

Спално бельо от естествен лен - безплатна доставка
Препоръчваме ви да се възползвате от богатия асортимент в нашия онлайн магазин Mattro.net и неповторими отстъпки. Разполагаме с екип от обучени специалисти, които са на ваше разположение при възникнали въпроси. Не се колебайте да поръчате и получите луксозно спално бельо, придружено с безплатна доставка, защото комфортният сън и качествената почивка са в основата на ползотворното ежедневие.