Спално бельо от бръширан памук

Сортирай по

Спално бельо от бръширан памук

Хубавото спално бельо е качественото спално бельо. Когато става въпрос за личния комфорт, човек не трябва да пести средства и усилия. Независимо дали обзавеждането в спалнята ви е последен писък на модата или пък не е от най-модерните, предлагани на пазара, спалният комплект е нещо, което не трябва да се пренебрегва. В нашия онлайн магазин Mattro.net ще откриете богата колекция от аксесоари за спалня, които ще разнообразят визията и ще подобрят комфорта по време на сън. Стараем се всеки един от клиентите ни да е удовлетворен от онлайн пазаруването и разполагаме с квалифицирани консултанти, които ще улеснят избора ви. Тъй като пазарът е залят с най-различни продукти за спалня, изборът е огромен, а моделите най-различни, ви съветваме да се ориентирате към естествени материи. Памукът от векове е най-търсената и популярна материя за изработка на дрехи, спално бельо, пижами, покривки, кувертюри и други. Причините са много, но като най-основателни ще изтъкнем, че памучната материя не спарва, държи топло през хладните дни и нощи, и обратно - осигурява приятна топлина в горещините. Памучната материя е естествено хипоалергична и деликатна към кожата, издръжлива е във времето и не се измачква лесно.

Спално бельо от бръширан памук


Спалното бельо от бръширан памук също е изработено от 100% памук, но той е преминал специална обработка. Това, което го отличава е невероятно плътната и изолирана структура. Осигурява много по-голяма топлина, отколкото простата сплитка на влакна на обикновения памук. Платът от бръширан памук е доста мек и фин при допир. Мъхестата повърхност на чаршафите от бръширан памук предразполагат в зимно време човек да си полегне на спалнята и да се наспи качествено. Платът се свива до 5% максимум, което доказва високото му качество и гарантира дълъг срок на експлоатация. Спалното бельо от бръширан памук осигурява повече топлина, по-плътно е и доста по-меко. Мъхчетата на повърхността улавят топлината, излъчвана от човешкото тяло и я задържат като по този начин температурата през цялата нощ е приятна и отпускаща. Спалното бельо от бръширан памук, което ще откриете в нашия онлайн магазин Mattro.net е в няколко различни комплекта, съставени от долен чаршаф, плик за завивки и 2 бр. калъфлки за възглавници. Различните десени и цветове на спалните комплекти ви позволяват да ги съчетаете с визията на спалнята, която определено прави впечатление като най-голямата мебел в стаята. Красивата обстановка, съчетана с максимален комфорт ще предостави усещане за уют, спокойствие и перфектни условия за релакс.

Безплатна доставка на спално бельо от бръширан памук


Високото качество на българското спално бельо от бръширан памук напълно съответства на цената. Луксозната спалня води до по-качествен сън, а когато сте отпочинали и свежи ежедневието ви ще е по-ползотворно и успешно. Ако сте решили да си си закупите спален комплект от нашия онлайн магазин Mattro.net, ние ще направим комплимент към вас и ще ви предложим безплатна доставка. Доставката може да се извърши на територията на цялата страна, така че не се колебайте да поръчате и изпратите специален подарък до дома на ваш близък приятел или роднина. Онлайн пазаруването свежда усилията ви до минимум, всички продукти във всичките им разцветки са събрани на едно място, промоциите и отстъпките са много по-атрактивни, отколкото във физическите магазини, а и със сигурност може да разчитате на професионална консултация от страна на нашите служители. Държим на качествените стоки, предлагаме български и чуждестранни продукти, високо ниво на обслужване и много подаръци за лоялни клиенти.