Повдигащ механизъм за матрак на НАЙ-НИСКА цена от Mattro.net
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
Повдигащ механизъм за матрак
Повдигащ механизъм за матрак
Повдигащ механизъм за матрак - комплект
Повдигащ механизъм за матрак - схема
-20%

Повдигащ механизъм за матрак

42,84 лв
ЦЕНА ОТ:
53,55 лв
В наличност
Купи
* Натиснете върху избери размер по-горе, за да видите всички размери. Цената ще се промени автоматично при избора на друг размер.
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

Повдигащ механизъм за матрак - Mattro

Ако имате малка по площ спалня, или просто обичате вещите ви да са подредени и да са ви винаги под ръка, тогава може би ще привлечем вашето внимание. Предлагаме ви невероятно практичен Повдигащ механизъм за матрак, с който лесно си осигурявате оптимално ползване на подматрачното пространство. Механизмът за повдигане е метален, изключително издръжлив и се монтира много лесно. Мощността му е от 450 до 1200N (нютона), което е достатъчно за предлаганите на пазара матраци. Механизмът е с газови амортисьори, което го прави по-издръжлив и по-лесен за ползване, в сравнение със старите пружинни механизми, освен това и не издава неприятни звуци.

Повдигащ механизъм за матрак - механизъм

Повдигащ механизъм за матраци може да се ползва с еднолицев матрак, или да се закрепи за подматрачната рамка, при двулицев матрак, независимо дали тя е метална или дървена. Нужно е еднолицевия матрак или дървената рамка да се разпробият предварително, спрямо отворите на механизма, което лесно може да се направи дори и в домашни условия. Що се отнася до металните подматрачни рамки, към повечето от тях има фабрично монтирани планки за механизъм, а към останалите - опция за добавяне на такива, срещу доплащане. В повечето случаи, при фабрично поставените планки, единичните размери до 120 см включително се повдигат странично (фиг.1), а двойните размери (над 120 см) се повдигат откъм краката (фиг. 2). Все пак, всички модели рамки могат да се повдигат, според личните предпочитания на клиента, затова ви съветваме при поръчка на подматрачна рамка или еднолицев матрак с повдигащ механизъм, да заявявите желания начин на повдигане, при правенето на поръчката. Предлаганият повдигащ механизъм за матрак осигурява удобство на ползващите го и е на изключително достъпна цена.

 

►►Разгледайте матраци с - 60% намаление

 

Повдигащ механизъм за матраци и подматрачни рамки

►►Разгледайте подматрачни рамки на ниски цени

Характеристики на повдигащ механизъм за матрак:

  • Изработен от метал, с газови амортисьори
  • Издръжлив и стабилен механизъм 
  • Мощност от 450 до 1200N, лесно повдигане на всички матраци
  • Подходящ за еднолицеви матраци, дървени и метални подматрачни рамки
Параметри на продукта