Одеяла

Сортирай по

Одеяла

Одеяла

Одеяла от естествени материали

За любителите на естествените материали, онлайн магазин за одеяла и кувертюри Mattro.net представя колекция от одеяла, изработени изцяло от естествени материали, гарантиращи здравословен сън и топли нощи. Сега е моментът да се отпуснете в леглото след работния ден или през зимните празнични дни, и да се отдадете на прекрасни моменти, гледайки телевизия, четейки любима книга или релаксирайки под мекото одеяло. Поръчки приемаме на телефони 0884 943 216 и 0882 711 279 и в чат системата на сайта. На посочените контакти може да получите и повече информация относно предлаганите одеяла. Освен страхотни цени и избор от размери, при нас получавате и безплатна доставка до всеки град или село в страната.

Одеяла от мериносова и камилска вълна

Луксозни одеяла на страхотни цени

Колекцията одеяла, включена в продуктовия каталог на Mattro.net, включва най-висококачествени, естествени материали - камилска вълна, мериносова вълна и памук. Те са с различни грамажи и най-често се предлагат основно в размери 135 х 200 см, 150 х 200 см и 200 х 220 см. Те са подходящи за легла в различни размери - двойни, единични и легла тип приста. Ако търсите топло вълнено одеяло, без съмнение разгледайте одеялата с мериносова вълна, които предлагаме. Тя е една от най-комфортните и луксозни материи, която запазва топлината през студените нощи, а през топлите я изолира. Не боцка и не дразни кожата. Нейната невероятна мекота доставя на тялото нежно докосване. Поддръжката й също е изключително лесна - не е задължително често почистване. Проветряването без пряка слънчева светлина е напълно достатъчно, а в случаите на изпиране е желателно да перете до 30 градуса и да използвате специален перилен препарат, предназначен за вълна. Комбинацията на мериносова и камилска вълна е едно от топ предложенията, що се отнася до одеяла, като съотношението им при различните модели е различно. В камилската вълна е вложен най-пухкавият слой козина на камилите. Тези завивки са изключително леки и проветриви. Поддръжката им изисква химическо чистене.

Безплатна доставка на одеяла

Одеяла с безплатна доставка

В онлайн магазин за възглавници и одеяла Mattro.net всеки клиент получава безплатна доставка на одеяла и всички останали продукти, предлагани в сайта. Ние доставяме в цялата страна в удобно за Вас време. Поглезете се с луксозно одеяло, което ще се превърне в любимият Ви зимен аксесоар. Ако пък сте в търсене на коледни подаръци за Вашите близки или пък предстои личен празник, този незаменим аксесоар е отличен избор да изпъкнете с оригинална идея и да зарадвате някого. Потопете се в уют, топлина и прекрасни моменти в леглото с одеяла от естествена вълна.