Протектори за матраци - Латекс ЕКОН

Сортирай по

Протектори за матраци Латекс ЕКОН

Обща информация за производителя


Фирма за матраци Латекс ЕКОН е популярен български бранд, изработващ първокачествени матраци, топ матраци, възглавници и всичко необходимо за качествения сън! Гамата от продукти на компанията е голяма и много разнообразна, като към нея спадат и протектори за матраци. Те са избратени от изключително качествени материали, като съдържат и непромокаема мембрана, което ги прави и така практични и търсени на пазара. Матраци Латекс ЕКОН са сред лидерите в спалните продукти и залагат на най-иноватичните тенденции и технологии при изработката. Качеството и спазените високи стандартни са нещата, в които може да бъде сигурни, закупувайки протектор за матрак с марката - Латекс ЕКОН. Надматрачните протектори за матраци на бранда, спомагат за удължаването на живота на матрака. Те ще го предпазят напълно от захабяване или зацапването на дамаската му. Използвайки протектор вие ще забележете, че спалното бельо вече не се свлича или събира, а това ще ви донесе допълнителен комфорт и спокойствие по време на сън! Моделите протектори притежават както антибактериали, така и антиакарни свойства. Напълно безшумни са при въртене на тялото и имат борд от 100% Ранфорс памук.

 

Протектори за матрак Латекс ЕКОН

Размери на протекторите за матраци - Латекс ЕКОН:


Протекторите на Латекс ЕКОН се предлагат в размери, подходящи за две височини матраци. Моделите се изработват в детски размери, подходящи са матраче с борд до 15 см, както и в размери подходящи за матраци за възрастни. При детския вариант размерите са: 60/ 120 см, 60/ 130 см, 60/ 140 см, 70/ 120 см, 70/ 130 см и 70/ 140 см. Протекторите подходящи за големи матраци са предназначени за матраци с не по-висок борд от 25 см. При тях размерите започват от 80/ 190 см и достигат до 180/ 200 см. Цената на всеки един от протекторите е изключително ниска и достъпка за всички потребители. Съотношението на продукта цена-качество е страхотно, като мнението на потребителите е, че протектора им е предоставил страхотно удобство и то на ниска цена. Наличието на различните размери, предлагащи се за моделите, дава възможност да откриете точния за вас протектор (без значение дали ще е за спалня, единично легло или бебешки матрак).

 

Надматрачен протектор - Латекс ЕКОН

Протектори за матраци Латекс ЕКОН в онлайн магазин - MATTRO.NET

Множеството онлайн магазини, разположени в интернет пространството, понякога объркват потребителя. Той се лута между страниците, търсейки необходимия му спален продукт, но освен това и търси качество на добра цена. Имено това ще ви предложим и ние от Mattro.net! Предлагаме огромно разнообразие от артикули за спалното помещение, сред които спални и легла, матраци, топ матраци, възглавници и други. Нашите опитни консултанти са на ваше разположение, те ще отговорят на всичките ви въпроси и ще ви помогнат в избора. Закупувайки продукт от Mattro.net, вие си осигурявате спокойствието, че продукта е от най-добро качество и ще го получите с напълно безплатна доставка до всяко населено място в страната.