Подарък при покупка на матрак от mattro.net

Протектори за матраци - Don Almohadon

Сортирай по

Протектори за матраци Don Almohadon

Обща информация

За да завършите напълно обзавеждането на спалнята си са ви необходими няколко различни продукта, като основните от тях ги знае всеки – легло, матрак и възглавница. Но за по-голямо удобство са необходими още няколко аксесоара, сред които влизат и надматрачните протектори.

Протекторите за матраци Don Almohadon се произвеждат от материя с термочувствителни фибри, което позволява повече удобство и комфорт. Те са свежи, абсорбиращи, топли и нежни. Предпазват матрака ви от замърсяване, като същевременно повлияват положително върху удобството. Чувствителни са към топлината на тялото, не допускат развитие на акари и освен всичко това са стилни и елегантни, за да позволят перфектно завършване на спалното обзавеждане.

Съществуват също и непромокаеми протектори за матраци, които ще защитят вашия матрак от намокряне от различни течности и изпотяване. По този начин, естествено, удължават живота му и ще можете да го експлоатирате за по-дълъг период.

Протектор за матрак Лима

Всеки един протектор за матраци Doh Almohadon е на изключително ниска цена, което позволява на всеки потребител лесно да ги вмести в бюджета си. Тези висококачествени продукти се изработват спрямо най-високите изисквания и стандарти, като в производствения процес се употребяват екологично чисти материи и материали.

Размери:

82х190 см, 90х200 см, 100х200 см, 120х190 см, 144х190 см, 160х200 см, 180х200 см.

Според мненията на потребителите тези протектори за матраци са висококачествени продукти с достъпна цена и клиентите остават изключително доволни от отличните свойства и характеристики, които предлагат.

Протектор за матрак  Amarillo

Протектори за матраци Doh Almohadon в Mattro.net

Когато търсите спално обзавеждане, много лесно можете да го откриете онлайн, което ще ви спести времето за обикаляне по магазините. Сред най-известните онлайн магазини за матраци, спални, легла и спални продукти е Matto.net. Този уебсайт е с елегантен дизайн и опростена навигация, за да можете лесно и бързо да намерите нужните ви продукти. На ваше разположение ще бъдат онлайн консултанти, за да ви помогнат с взимането на решение. Сред продуктовата му гама фигурират и протекторите за матраци с марката Дон Алмохадон.

Тези продукти ще ви бъдат доставени безплатно до Варна, Силистра, Добрич, Русе, София, Плевен, Шумен, Бургас, Ловеч, Пловдив, Казанлък, Ямбол, Враца, Сливен, Кърджали, Стара Загора, Хасково, Разград, Перник, Кюстендил, Велико Търново, Монтана, Видин и останалите населени места в България.

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за нашия бюлетин

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.