Помощен филтър

Протектори за матраци - Magniflex

Сортирай по

Протектори за матраци Магнифлекс

Обща информация

При закупуването на спални принадлежности и обзавеждане е от огромно значение да изберете правилните продукти и аксесоари, за да си осигурите пълноценен и комфортен сън. Сред необходимите артикули, естествено, се нареждат леглата, матраците и възглавниците, но допълнително са ви нужни и спално бельо, и спални протектори, и други аксесоари. Протекторите за матраци са предназначени за предпазване на матрака ви и удължаване на живота му.

Протекторите за матраци Магнифлекс ще ви предоставят високо качество. Те няма да позволят на спалното ви бельо да се събира или пързаля. Още по-важно е че ще защитят матрака ви от различни замърсявания и така ще увеличат експлоатационния му период. Имате възможност също да изберете водоустойчив или непромокаем протектор за матрак, който не допуска никакви замърсявания или проникване на течности в матрака. Всички тези продукти са изработени със стилен дизайн за постигане на допълнителна елегантност, а същевременно са комфортни и удобни. Лесни са за поставяне и закрепване към матрака и са проветриви, за да не позволят развитието на бактерии и акари.

Протектор за матрак Comfort

Размери:

82х190 см, 90х200 см, 100х200 см, 120х190 см, 144х190 см, 160х200 см, 164х190 см, 180х200 см.

Всеки един протектор за матрак Магнифлекс идва на достъпна цена, за да не ви вкара в прекалени разходи. Изработва се по най-високите стандарти с първокласни технологии и съвременни тенденции, като не се използват токсични материали, а единствено такива, които са екологично чисти. Производителите проучват пазарното състояние и самата индустрия, за да са сигурни, че ви осигуряват продуктите, които търсите, с най-високото възможно качество.

Протектор за матрак Easy

Протектори за матраци Магнифлекс от Mattro.net

Когато вземете решение да закупите необходимите ви за спалнята продукти можете да използвате удобствата на дигиталния свят и да изберете да пазарувате онлайн. Тогава една от най-добрите ви възможности е Mattro.net. Този онлайн магазин осигурява отлична продуктова гама, заедно с опростена навигация и онлайн консултанти, които ще са на ваше разположение, за да отговорят на въпросите ви.

Mattro.net предлага протектори за матраци Магнифлекс и ще ви ги достави безплатно до Видин, Варна, Сливен, София, Плевен, Пловдив, Благоевград, Хасково, Ямбол, Добрич, Кърджали, Калофер, Кюстендил, Силистра, Враца, Перник, Шумен, Разград, Плевен, Стара Загора, Велинград, Велико Търново, а и до останалите градове и села в страната.

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.