Възглавници Темпур на НАЙ-ДОСТЪПНИ цени в Mattro.net
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net

Възглавници Tempur

Възглавници Tempur

За възглавници Tempur

Едно от най-отличителните качества на марката Tempur е, че при изработката на продуктите си, винаги залагат на най-висококачествени материали, какъвто е и материалът Tempur.

Освен че силно наблягат на удобството, при изработката на възглавници, Tempur произвеждат също анатомични и ортопедични модели. Те са отличен начин за хората с проблеми и заболявания в гръбначния стълб и областта на врата, като същевременно минимизират болките и схващанията при събуждане. Разпределят тежестта равномерно и позволяват правилно позициониране на главата и врата по време на сън.

Възглавници Tempur

Всяка една възглавница Tempur осигурява силна термочувствителност, което ѝ позволява да се пригоди към извивките на тялото ви и да реагира , а това води до неустоимо и неизпитано досега удобство. В производството се интегрират само екологично чисти материали, така че здравето ви ще е в абсолютна безопасност. Освен това, възглавниците са с проветрива сърцевина, което елиминира развитието на бактерии и други вредни микроорганизми. Изработени са с  елегантен и стилен дизайн, който напълно подхожда на интериора във всяка стая.

Размери:

  • 63х43х11/12,5/14 см.
  • 70х50/65х47 см.
  • 70х50 см.

Цените на възглавници Tempur се различават според специфичния модел, но са определени така, че да успеете да си ги закупите без проблем и прекалено големи разходи. Според мненията на потребителите тези продукти отговарят напълно на всичко обещано и не само предлагат отлично съотношение цена-качество, но и създават неповторима здравословна и удобна среда за сън, благодарение на висококачествените материи, които са са деликатни към кожата и не предизвикват раздразнения.

Възглавница Tempur Symphony

Преди изработката на продуктите компанията щателно проучва пазара, за да открие нуждите на потребителите, а в самия производствен процес се използват първокласни технологии, съвременни тенденции и висококачествени материали, сред които челно място заема патентования материал темпур.

Възглавници Tempur в Mattro.net

Сред множеството онлайн магазини за легла и спални, матраци и всякакви продукти за спалнята ярко се отличава Mattro.net, като в него лесно можете да откриете желаната от вас възглавница Tempur.

Магазинът ще ви достави продуктите до Бургас, Видин, София, Силистра, Ловеч, Русе, Монтана, Плевен, Шумен, Стара Загора, Варна, Ямбол, Хасково, Велико Търново, Добрич, Перник, Пловдив, Кърджали, Благоевград, Разград, Сливен, Казанлък, Пазарджик и останалите населени места в страната ни, като при това доставката е безплатна.